Ruta89 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Są jakieś zapisy na żużel? Chciałbym się zapisać do klubu mieszkam w Katowicach. Jakie są warunki aby móc trenować żużel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BELIAR Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 za stary jestes nie wezma cie chyba ze na mechanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Są jakieś zapisy na żużel? Chciałbym się zapisać do klubu mieszkam w Katowicach. Jakie są warunki aby móc trenować żużel? Zeby sie zapisać i coś osiągnąc trzeba zacząć juz od najmłodszych lat, a przy okazji pieniądze w tej dyscyplinie motocyklowej to podstawa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Tak jak koledzy wyżej: odpuść sobie, jakieś 10 lat za póżno :icon_mrgreen:no i kaska też niemała na wstępie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnik. Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 U nas w Bydgoszczy składka miesięczna na początek wynosi 1000zł miesięcznie plus coś na sam początek. Po tem sam musisz kupić motor, wynająć mechanika i utrzymać to wszystko. To są niestety astronomiczne kwoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 A zęby na mechanika wzieli to co trzeba zrobić? Czy np. byli by zainteresowani takim łepkiem jak ja co by im maszyny poczyścił, czy raczej preferowane są osoby z dużym doświadczeniem w zawodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Lucass Napisano Dzisiaj, 00:10 A zęby na mechanika wzieli to co trzeba zrobić? Czy np. byli by zainteresowani takim łepkiem jak ja co by im maszyny poczyścił, czy raczej preferowane są osoby z dużym doświadczeniem w zawodzie. Jak mój ojciec był mniej więcej w naszym wieku, to załapał się na "zaplecze"... A jak teraz to wygląda, to nie wiem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 U nas przyjmuja od 14-16 lat na zuzel i dostajesz wszystko na poczatku. Moto kewlar i te sprawy lacznie z mechanikiem. Ty musisz tylko brac udzial w treningach i czyscic wszystko po treningu ; ) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 ciekawe jaki będzie zawodnik z takiego 16sto latka :icon_rolleyes: przecież w ekstralidze jeżdzą już niewiele starsi, a raczej przez rok nie zdobyli tych umiejętności oraz zaufania .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzbb Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 wg mnie wiek nie powinien grać tu żadnej roli (oczywiście pomińmy już ludzi co mają 30 lat i więcej) bo jeżeli zostało się stworzonym do tego sportu to nie ma różnicy kiedy się zacznie i pamiętać należy że ściga się tak jak sie trenuje... no i troche talentu też potrzeba :)Podro :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi