ka2 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Wiem, ze juz ten problem byl poruszany , ale nie moge znalezc. Wiec zwracam sie do was Forumowicze jeszcze raz. Mam na oku buciki SIDI Vertigo (przez internet), w normalnych adidasach dlugosc wkladki wynosi 28cm. Czy rozmiar 44 Sidi beda dobre? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Ja mam 42 (stopę mam 27,5 cm) i właśnie kupiłem 42 Sidi. Przejchałem parę jazd w nich i są idealne, choć wydawało mi się, że będą za małe. Ale są po prostu idealne. (poza tym te buty wymiatają, sa tak wygodne, że już nie chcę innych). pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Wiem, ze juz ten problem byl poruszany , ale nie moge znalezc. Wiec zwracam sie do was Forumowicze jeszcze raz. Mam na oku buciki SIDI Vertigo (przez internet), w normalnych adidasach dlugosc wkladki wynosi 28cm. Czy rozmiar 44 Sidi beda dobre? Pozdrawiamstandardowa rozmiarówka potwierdzam ze bardzo wygodne ,chyba zaczne w kosza w nich grać ;) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka2 Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 hah dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi