Browar Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 nie masz weny Astarte ??? Walnij se kilka browarków to od razu Ci najdzie ochota na pisanie :bigrazz: :( :icon_mrgreen: Pozdrawiam !! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Tylko że Astarte siedzi w Bielsku/Wrocławiu a Browarek pod Rybnikiem.Żeby walnąć ich kilka to by się Alka do Rybola kopnąć musiała :bigrazz:Ale wtedy mogłaby sobie walnąć także parę Zbychów - może to by jej na wenę bardziej pomogło. A tak w ogóle to sorry że tak bredzę ale już mam dość roboty na dzisiaj i muszę się wyluzować Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Tylko że Astarte siedzi w Bielsku/Wrocławiu a Browarek pod Rybnikiem.Żeby walnąć ich kilka to by się Alka do Rybola kopnąć musiała :(Ale wtedy mogłaby sobie walnąć także parę Zbychów - może to by jej na wenę bardziej pomogło.Wolałabym skonsumować parę Leszków, ale prawie zawsze biorę na Żywca :) Walnij se kilka browarków to od razu Ci najdzie ochota na pisanieBrowar - masz nosa... jak jestem pod wpływem to mam łeb jak sklep :icon_mrgreen: i weny we mnie aż za dużo :bigrazz: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 :D KURCZE TEMAT ZACZYNA NAM UMIERAĆ POWOLI .. WIĘC TRZA GO OŻYWIĆ !! WIĘC .... DO PIIIEEEKŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :notworthy: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :wink: :) :icon_mrgreen: hehehe pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Czolem! A fotek Gerarda ni widu, ni slychu... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Czolem! A fotek Gerarda ni widu, ni slychu... Pozdro ...no dokladnie... tak jak Prota i Staszka... pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 ...no dokladnie... tak jak Prota i Staszka... pozdr, w Witam, mam fotki Gerarda na plytce. Wieczorkiem wrzuce na ftpa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Wojtasik łożesz w mordę ... a nie mogłeś się przypomnieć ??? Co ??? Sorry Brachu ... dawaj na PW adres i jeszcze dziś Ci wyślę, bo tego jest cała płyta ... chcesz ssać 650 mega ??? Adresik plisss i płytka fruuuuuu .... do Wojtasika :notworthy: BuźkaP.S. Gerard Ciebie też się to dotyczy, bo mi ku*wa jakoś do Wawki nie po drodze. Szacun Szmaty i do piekła :D :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Wojtasik łożesz w mordę ... a nie mogłeś się przypomnieć ??? Co ??? Sorry Brachu ... dawaj na PW adres i jeszcze dziś Ci wyślę, bo tego jest cała płyta ... chcesz ssać 650 mega ??? Adresik plisss i płytka fruuuuuu .... do Wojtasika :notworthy: BuźkaP.S. Gerard Ciebie też się to dotyczy, bo mi ku*wa jakoś do Wawki nie po drodze. Szacun Szmaty i do piekła :D :buttrock: A zostawiles u Astarte plytke dla mnie?? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Hmmmm .... to nie ma żadnej plytki we Wrocku ? Sprzedali, bo im na wina brakowało ??? Dawaj Miklas tez adresik. Mówiłem, że z tymi degeneratami tak będzie :notworthy: Wyślę jeszcze dziś. Aaaaaa .... jeszcze jedno - dziś jest 06.06.2006 ... macie dzisiaj swoje święto diabły wcielone :D Do piekłaaaaaaa !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 ... dawaj na PW adres i jeszcze dziś Ci wyślę, bo tego jest cała płyta ... chcesz ssać 650 mega ??? ...na relaxie... moge ssac :D ...te 650M :buttrock: ...a adresik juz podsylam... senkju for te mołtajn :notworthy: Aaaaaa .... jeszcze jedno - dziś jest 06.06.2006 ... macie dzisiaj swoje święto diabły wcielone :buttrock: Do piekłaaaaaaa !!!! ...a Ty myslales ze to przypadek ze watek wlasnie dzisiaj ozyl :wink: DOOO PIEEKLAAAAAAA !!! :buttrock: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Aaaaaa .... jeszcze jedno - dziś jest 06.06.2006 ... macie dzisiaj swoje święto diabły wcielone :notworthy: Do piekłaaaaaaa !!!!Lepiej wygląda:06.06.06 :buttrock: To o której ten koniec świata :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Lepiej wygląda:06.06.06 :buttrock: To o której ten koniec świata :D Jakby tak kombinowac, to powinien byc o 6:06 i 6 sekund :notworthy: , a ja tam nadal widze ten swiat, tylko troche chlodnawo jak na ta pore roku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) ...a Ty myslales ze to przypadek ze watek wlasnie dzisiaj ozyl :notworthy: DOOO PIEEKLAAAAAAA !!! :D Nie. To nie był przypadek ! zaczynam w to wierzyć. Szanowni Panowie: 1. Szatan Wojtasik 2. Szatan Miklas 3. Szatan Pietra uprzejmie informuję, że fotencje przed chwilą zostały wysłane pocztą. Opłata za przesyłkę - w wysokości jednego Pilsnera - na najbliższym spotkaniu. GERARD !!! Adres pliiiiiiis !!!!Do piekla Szatany ! :buttrock: Edytowane 6 Czerwca 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 ...uprzejmie informuję, że fotencje przed chwilą zostały wysłane fotką. Opłata za przesyłkę - w wysokości jednego Pilsnera - na najbliższym spotkaniu.... :D ...Ty to juz dzis nie pij... :notworthy: ...pilsnera masz jak w banku... :buttrock: oczywiscie cieplego i bez gazu.... :buttrock: ......... :) ...ofkorz wielkie dzieki Procie vel Belzebubie :buttrock:... i jak to u was mowia szacun jak byk.... czekam z neicierpliwoscia... :wink: a propos, wybiera sie ktos z Was na zlot V2 do wenecji w dn. 16-18.VI ?? ... na dzien dzisiejszy ja bede z prawdopodobienstwem 1/2... pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi