PGR Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Miklas lej na ten mandat a kasę przechlej - NA ZDROWIE :icon_razz: :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Nie, nie lubie tak. Kasa byla na mandat i jak tylko bede mogl, to go zaplace, a dzisiaj, albo jutro z rana nawiedze Cie ze skrzynka browca :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 GDzie? We Wrocku? :) GDzie? We Wrocku? :P Jak coś to Żywiec :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 GDzie? We Wrocku? :P GDzie? We Wrocku? :bigrazz: Jak coś to Żywiec :icon_razz:Gdzie we Wrocku :) na Bermudach PGR-ku :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Astarte namówiłas mnie :) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) aa moje hasło PGR podchwycił :D ... a co do mandatu Miklas jak masz jakieś wątpliwośći co z tą kasą zrobić i sumienie nie pozwala CI jej przechlać to prześlij do mnie ... się z robi z niej pozytek :D :icon_razz: :bigrazz: wypijemy twoje zdrowie bez dwóch zdań !! :biggrin: :icon_razz: :clap: :) Edytowane 26 Maja 2006 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 ... a co do mandatu Miklas jak masz jakieś wątpliwośći co z tą kasą zrobić i sumienie nie pozwala CI jej przechlać to prześlij do mnie ... się z robi z niej pozytek :D :icon_razz: :bigrazz: wypijemy twoje zdrowie bez dwóch zdań !! :biggrin: :icon_razz: :clap: :) Drugi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daj cynę Browar :D gdzie i kiedy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 :D :D hehe nie ma sprawy Prot :) :( Piekłooooooooo :D :crossy: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Cwaniaki z miodem w uszach :wink:. Byl plan, zeby cos zrobic ciekawego z ta kasa, ale nie raczyliscie sie pokazac w Lubsku :bigrazz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Cwaniaki z miodem w uszach :crossy:. Byl plan, zeby cos zrobic ciekawego z ta kasa, ale nie raczyliscie sie pokazac w Lubsku :wink: :biggrin: ... to trzabylo przelać na konto .. my byśmy juz wiedzieli co z tym zrobić :wink: :) :cool: Miklas następnym razem jak bedzie taka sytuacja i twoje dobre serce nie bedzie moglo wydać kasy od kumpli to wal jak w dym ... my się tym zajmiemy ..w końcu od czego ma się kolegów :) :flesje: ;) Pozdrawiam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Eloł eloł,Powrót wspomnień ciąg dalszy.Mianowicie fotki robione przez amanta z pędzlem na wierzchu:http://kovenant.org/~grishackh/zip/Wegry2006-Pietra.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 :icon_mrgreen: no szacun !! nareszcie są te foty ... Grishack jak masz fotki jeszcze od Gerarda to wrzuć też !! to już wtedy będzie pełny komplecik !! :icon_mrgreen: :icon_razz: :icon_mrgreen: Pozdro i SZACUN !! :icon_evil: :icon_twisted: do piekłaaaaaa :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Sorry luda że tak późno wysłałem ale non stop poza domem jestem.Raptem w zeszłym tygodniu z MarianKą miałem okazję pojeździć a tak to siedzę i gniję na delegacji. Co do fotek Gerarda to też bym chętnie zassał ale tego pewnie jest w pytę Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Astarte, właśnie czytam Twój opis, szacun :icon_mrgreen:Ale popraw sobie jeden błąd :( :biggrin: :biggrin:"Jedni kupowali więcej, drudzy mnie" :) :bigrazz: pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Astarte, właśnie czytam Twój opis, szacun :biggrin:Ale popraw sobie jeden błąd :lalag: :P :P"Jedni kupowali więcej, drudzy mnie" :biggrin: :icon_mrgreen: Dobre spostrzeżenie LYsY :bigrazz: Powinno być: "Jedni kupowali więcej, drudzy mniej więcej tyle samo" :( Zostały mi jeszcze dwa dni do opisania, ale muszę poczkekać, aż wena mnie znowu nawiedzi :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi