Browar Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 no baaaaaa Po Centrum Budapesztu to nawet zaraz sie mogę zebrać i jechać :buttrock: :crossy: :banghead: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Czolem! Po centrum Budapesztu? Eee, dajcie mi tylko jakis wentylator, to tez jade! :buttrock: Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Zbyhu albo wiadro z wodą :crossy: ,,, ...mówcie co chcecie ale to byly jedne z najlepszych chwil na tym wypadzie... smażenie się w korkach, wdychając spaliny, przy 30 stopniowym upale :banghead: :smile: :lalag: Pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Ale tym razem nie bralbym bagazowki :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 MIklas nie rób nam tego... wyjazd bez matiza to jak śmiertka bez kosy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) hej, ...no to szanowne 'kawalerki' i piekni kawalerowie... :lalag: ...moze czas slowa zamienic w czyny... i tym razem np. spacyfikujemy zbuntowana prowincje o nazwie slowacja...?...termin dlugi lykend w czerwcu 15-18.VI ...no wiec ....jak tam...? DOOO PIEEEEKLAAAAA :banghead: :buttrock: czy na rurki z kremem? :crossy: pozdr, w Edytowane 22 Maja 2006 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Ty to potrafisz namówić :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Pliiiiiisssss nie w tym terminie !!! Każdy inny, tylko nie 15-18.06 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 :D kurna ja to samo co Prot !! tylko nie ten termin !! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Opis mniej więcej skończony... jak ktoś ma ochotę poczytać to zapraszam ;) http://pgp.drfugazi.eu.org/readarticle.php?article_id=14 pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 tekst wporzo !! SZACUN @starte ;) :P :P Pozdrawiam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Pliiiiiisssss nie w tym terminie !!! Każdy inny, tylko nie 15-18.06 !!!:bigrazz: kurna ja to samo co Prot !! tylko nie ten termin !! :smile: ...oka no to jaki termin...? ...bo tylko na lykend (2 dni)... to chyba 'szkoda sprzegla'... chyba ze umawiamy sie na jakis termin bierzemy na piatek lub poniedzialek urlop i jedziemy podbic slowacje... :P ...a tak w ogole... gdzie (w sensie na jakim zlocie) w najblizszym czasie mozna... was spotkac... bo chyba sie stesknilem za PIEEEEKLEEEEEEM ;) :P pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Puść Pan tę rolkę PAPY bo psami poszczuje :icon_razz: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Puść Pan tę rolkę PAPY bo psami poszczuje :) :biggrin: buahahaha :) :wink: :P kurna ostatnio mi się ten tekst przypomniał :P piekłoooooooo !!!! :bigrazz: :evil: :) Pozdrawiam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Moje drogie szmaty :icon_razz: Chcialbym napisac kilka slow o tym mandacie ze Slowacji. Niestety oplacenie mandatu w Polsce okazalo sie niemozliwe poniewaz gliniarz wpisal jakis niepelny nr konta i nie da sie znalezc tego w Polsce. Na poczatku w banku stwierdzili, ze za 130 zl roznych oplat znajda mi ten nr i wplaca te 2000 koron, ale okazalo sie, ze lipa nic sie nie da zrobic. Tak wiec oswiadczam, zer mandat zaplace przy okazji jak bede na Slowacji w blizej nieokreslonym terminie. Pisze, bo nie chcialbym, zeby ktos pomyslal, ze przebalowalem te 2000 koron. Jak tylko zaplace mandat, to zamieszcze tu jakies info. Do Pieeeeklaaaaaaaaaaa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi