Bubu Goryl Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 no 10L to chyba minimum. :icon_twisted: Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 kuraki pieczone dajcie zyc:)..auto mi tyle nie pali....:icon_twisted:))))))))))....ech nio tak..ciezkie zycie agabusy:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 COŚ ZA COŚ niestety :icon_twisted: , ten moto jest podatny na shimmy .......(twój) Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 bleeeeeeeeeeeeeeee...shimmy, pali jak smok..i glupio mi sie nim zakreca ,jak ruszam...bleeeeeeeeeeeeee i to spalanie....kolejne bleeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 bleeeeeeeeeeeeeeee...shimmy, pali jak smok..i glupio mi sie nim zakreca ,jak ruszam...bleeeeeeeeeeeeee i to spalanie....kolejne bleeeeeee Chcesz to się możemy zamienić:icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 ale nie na zawsze:))) :icon_twisted: .........pewnie ten twoj do nauki bylby lepszy,a mi na dodatek nauczyciela brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernest Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 dzisiaj spuściłem całkiem paliwo ze zbiornika i zatankowałem do pełna izmiesciło sie gdzies 10l wyzerowałem licznik i zobacze ile na tym pojeżdze :icon_twisted: oby jak najwięcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Ernest daj znac jaki byl wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernest Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 noi wczoraj sie skonczyło paliwko, i przejechałem 140km czyli nawet nie jest tak źle jak mi sie zdawało pali gdzies 8l/100km :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi