Maxv Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Mam pytanko czy ktoś już opłacał OC w tym roku ????? Dlaczego pytam w zeszłym roku zapłaciłem za Hondę CB 500 rok produkcji 1996 ubezpieczenie za cały rok ...dodam tylko OC 406 zł przy 20 % zniżki . Pani bardzo mi szybko wyjaśniła że spowodowana podwyżka jest zwiększoną ilością wypadków motocyklowych . Rok wcześniej zapłaciłem 170 zł .Dodam że posiadam w tej chwili 40 % zniżek za auto . Ubezpieczenie dotyczy Samopomocy . Zastanawiam się czy nie uciec do PZU gdzie mam Auto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 ile? ;) stary to chba jakas pomyłka! ja tez mam max znizki i płace 52zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Idz do pzu w innych towarzystwach masz wlasnie takie jak teraz kosmiczne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Idz do pzu w innych towarzystwach masz wlasnie takie jak teraz kosmiczne ceny.Dokładnie..ja na ten rok z 30 albo 40% zniżki płace 80zł w PZU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 A ja mam wszystkie znizki i place 42 zł ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 dodam tylko OC 406 zł przy 20 % zniżki . Nigdy takiej kwoty nie osiągniesz za samo OC na motocykl. A moze ty wybrałes jakiś pakiet. OC + NW + AC?? I dla tego ci tyle naliczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Nigdy takiej kwoty nie osiągniesz za samo OC na motocykl. A moze ty wybrałes jakiś pakiet. OC + NW + AC?? I dla tego ci tyle naliczyłaW innych niż PZU może osiągnąć.Kiedyś była tabela chyba w ŚM z kwotami za ubezpieczenie OC w róznych firmach to niektóre miały stawki właśnie tego rodzaju w okolicach 400-500zł pewnie aby odstraszyć ewentualnych chętnych ;) Edytowane 3 Maja 2006 przez Domel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Nigdy takiej kwoty nie osiągniesz za samo OC na motocykl. A moze ty wybrałes jakiś pakiet. OC + NW + AC?? I dla tego ci tyle naliczyła nono - w PTU przy stawce podstawowej - 0 znizek - za 1 miesiąc ubezpieczenia OC (tylko OC) dopłaciłem okolo 85 PLN - prosto wyliczyć że za cały rok byłoby 1020 PLN - kto nie wierzy niech do nich zadzwoni - mozna pasc ze smiechu . Edytowane 3 Maja 2006 przez Zawalidroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 o w morde ale stawki ja zaplacilem 47zl w PZU Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 o w morde ale stawki ja zaplacilem 47zl w PZUok dzięki w piątek jadę się dowiedzieć w Pzu bo nie śni mi się płacić kiedy moto stoi pół roku w garażu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 W PZU za cały rok żądają 120 zł o motocykla obojętnie jakiegoja ze wszystkimi zniżkami płaciłem 42 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 HDI SAMOPOMOC to chyba towarzystwo oferujące najdroższe składki OC. Kupiłem moto od gościa i przekazał mi kwit OC na którym jak byk wypisana była kwota 500zł ;) Od razu poszedłem wypowiedzieć umowe, i w PZU z moimi zniżkami zapłaciłem 70zł.O PZU dobrego słowa nie powiem,ale jedno trzeba przyznać,że mają najnizsze składki OC na motocykl spośród wszystkich towarzystw ubezpieczeniowych w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Macie rację dopiero co wróciłem od Pzu 120 zł za caly rok minus zniżki super zapłacę 72 zł ....dzięki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 No widzisz i po sprawie .Niekiedy warto popytaće Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Ubezpieczenie OC w PZU jest najtańsze na motocykle. I poco przepłacać jak niewidać różnicy :icon_mrgreen: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi