Skocz do zawartości

Jura - Turystyczne Enduro

HawK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z Was były zainteresowany małym wypadem na jurę - motocykle turystyczne enduro - czyli dłużze przelotówki - szutry, lasy ect - bez wielkiego błocka i piachu :icon_mrgreen:

Pozdr,

Edytowane przez HawK

Złoty potok - a znam znam :flesje: - piaskowa góra jest niedaleko :crossy:

Trzeba sie by było zmówić może w tą niedziele 7.05 ? - w Złotym Potoku ? - mielibyśmy przewodnika

Dwudniowy wypad jak najbardziej ale chyba nie w ten weekend,

Ja będe jechać z Zabrza więc z Rybnika niema daleko ;)

Może jeszcze ktoś by sie dołączył - była by niezła ekipka moto o podobnych właściwościach jezdnych ;)

Pozdr,

Rzeczywiście w ten weekend jakoś sie nie zgraliśmy - ( to chyba przez pogodę )

- ale to dopiero początek sezonu :biggrin:

Czyli jak rozumiem turystów przybywa :cool: - może rzeczywiście uda sie nam coś razem wykombinować :clap:

Pustynia jak najbardziej ale raczej na obrzeżach - no chyba że inne gumy sie pozakłada :icon_exclaim:

Pozdrawiam,

Witam!

Proponował bym wstępnie umówić się na jakiś konkretny termin, np. w czerwcu

Maj to czas komunii i podejrzewam, że nie wszyscy będą mieć weekendy wolne...

Może by tak zaplanować coś na długi czerwcowy weekend :wink:

W 4 dni można całą Jurę wzdłuż i wszerz objeździć :)

Pozdrawiam.

Piękna sprawa, ale może postarajmy się wcześniej gdzieś spotkać i przejechać, choć jedno popołudnie, bo dalsze plany są fajne, bo dalekie i przeważnie się nie udają. Jeśli chodzi o mnie to najlepiej w sobotę, bo w niedziele najczęściej pracuję, przynajmniej do południa.

Co do planów,macie na myśli sama jazdę,czy też szeroko rozumiane zwiedzanie miejsc godnych uwagi?Mam na myśli zamki Jury(Smoleń,Mirów,Bobolice itd),tudzież inne atrakcje :)

Jeśli Jura to zwiedzanie być musi - w sumie nie było by sensu tylko po polach jeździć nie zaglądając na jakieś zamki :icon_mrgreen:

- szlak Orlich Gniazd to w sumie ok 170 km i jakies 60 zamków :wink:

Jednym słowem należało by się cieszyć że na Jurze jest swój człowiek mrymek :icon_razz:

Jeśli chodzi o :cool: musiał by to być wyjazd 2 dniowy :clap:

Pozdr,

Cieszę sie że jest zainteresowanie tą okolicą.Co do szczegółw organizacyjnych,myślę moze o jakimś wstepnym spotkaniu integracyjnym?

Moze w przyszły weekend,miejsce jest sprawą otwartą.

:wink:

Witam!

Ja mam niestety przyszły weekend 13-14.05 zajęty :icon_twisted: (komunie). Ale w każdy następny jestem chętny na spotkanko integracyjne :) Może być sobota lub niedziela - obojętnie.

Zwiedzanie zamków musi być obowiązkowo :P A sądząc po ich ilości, to chyba starczyło by tego na każdy weekend do końca bieżącego sezonu :P

A w dalszej kolejności Czechy i Słowacja, zamki nad Loarą, Rumunia i zamki Drakuli... :rolleyes:

Pozdrawiam, Draco.