yarunek Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Witam!Mam takie pytanie,jak zdjąć głowce w mz 150 bo przymocowan jest do ramy jakimś chwytakiem.Nie chce tego robić na siłe dlatego pytam.Z góry dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Ten chwytak to elastyczne zawieszenie silnika, jest przymocowany do głowicy dwiema śrubami, więc je odkręć po prostu i powinno dać się ściągnąć głowicę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarunek Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Tak własnie zrobiłem i nie za bardzo chce zejść:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 heh a okręciłes 4 nakrętki znajdujące sie w górych otworach głowicy ? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarunek Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Spoko dałem rade:)Zdjałem cały silnik bo i tak musiałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberson Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 A tak na przyszłość żebyś wiedział to ja odkęcam podnóżki kierowcy i ustawiam je w takiej pozycji zeby silnik po odkręceniu dwoch srub od mocowania glowicy opadł na dół . Podłóż coś pod silnik żeby nie wisial na lince sprzęgła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi