Przemoo Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Sorry że nowy topic ale nieznalazłem nic na ten temat na FM.(Mysle że go dobrze usytułowałem tzn.Przy piwie)Chodzi mi o najbliższy Oldtimer Bazar podobno ma być w Krakowie w maju?!.Jeśli coś wiecie np date i miejsce bazaru to piszcie!!Pozdro 4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 http://www.pkserwis.com.pl/oldtimer.htmlpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Sorry że nowy topic ale nieznalazłem nic na ten temat na FM.(Mysle że go dobrze usytułowałem tzn.Przy piwie)Chodzi mi o najbliższy Oldtimer Bazar podobno ma być w Krakowie w maju?!.Jeśli coś wiecie np date i miejsce bazaru to piszcie!!Pozdro 4all 7 maja na Placu Imbramowskim. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 dzięki bardzo za pomoc :icon_mrgreen: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi