Tuńczyk Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 CZy ma ktoś serwisówke od nsr-ki po polsku. Jagby ktoś miał to byłbym wdzięczny za wysłanie. Mój e-mail to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Nie ma serwisówek po Polsku. Są najwyżej tzw. Owners Manual czyli instrukcje obsługi które dostajesz w salonie przy zakupie. Poproś admina o przeniesienie tego tematu do odpowiedniego działu to może ktoś cie poratuje. Jakbym znalazł to ci podeśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuńczyk Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Jak to jest z zalewaniem oleju do dozownika? Skąd mam wiedzieć proporcje paliwa do oleju. Jest tam jakaś miarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Jak podniesiesz bak to masz po prawej stronie taki zbiornik. Odkrec jego nakretke i dolej tam oleju jak Ci sie swieci ta czerowna dioda w obrotomierzu. Oleje ktore najlepiej lac to castrol r 2 lub motul 600. Jak wlejesz caly olej z pojemnika to smigaj az znowu sie lampka zapali. Nic wiecej nie dotykaj a wszystko bedzie ok. powodzenia. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Jak to jest z zalewaniem oleju do dozownika? Skąd mam wiedzieć proporcje paliwa do oleju. Jest tam jakaś miarka?jakie proporcije? to nie jest jak w Rskach? że on sam dozuje? wlewasz olej i się nie przejmujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 pilnuj tylko zeby olej byl w dozowniku i ciesz sie jazda po to on jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi