kuba_195 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 panowie powiedzcie co ja mogę jescze przerobić w mim HM-ie bo bo nie mam już pomysłó<LOL> -cylinder 80cm3 -dyfuzor racing-gaźnik 21mm z dyszą 80 (na 94 zalewa się za mocno)-storzek( jakoś wydaje mi się że po dokładnej rególecji żwawiej reaguje na gaz i moc jakby troche przesunęła się w górę)-gardziel 18mm(wydaje mi się że 21 mm to moc drastycznie pójdzie do góru:)-mambranki karbonowe-ucięty całkowicie ten języczek z blachy na membrankachodblokowany na apłonie P.S. macie jeszzcze jakieś pomysły??? bes drastycznych kosztów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Do tego jesycye jest penz wal . Co do stozka to lipa. W teren sie nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 gdzie wał,a gdzie sportowe lozyska do tego;]Mozesz zalozyc GasBox.W sumie nie wiem jaki masz cylinder.Ale jak ci zalewa swiece przy takiej malej dyszy to pewnie rewelacyjny nie jest.Najlepszy cylinder do minarelki to hegmo naston:Pprzy gazniku 21-24 i sportowym wydechu daje nawt do 20KM na Kole :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 hegmo naston Możesz mi powiedzieć gdzie taki kupić :icon_razz::):icon_razz::):biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 świecy mi nie zalewa przy dyszy 94 tylko nie ogę mu już dać takiej dawki powietrza żeby był dobrze żwawy na gaz. A propo gass Box-a to na jakiej zasadzie on działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 A propo gass Box-a to na jakiej zasadzie on działa? http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...2910&hl=gas+box Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi