tygrysss1987 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 prawdopodobnie łańcuszek rozrzadu sie tłucze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 mam pytanie. kiedy moto jest na luzie dochodza z silnika delikatne stuki ktore cichna z chwila wcisniecia sprzegla - tylko na goraco. co to jest? Jak to co to? Honda. To jest normalnie. Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TARAS1971 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Jak to co to? Honda. To jest normalnie.CBR 600Fi sport 2002 rok 27000 przebiegu. Normalnie to mam na nia jeszcze rok gwarancj bo kupilem w garazu ale troche mnie to niepokoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 mam pytanie. kiedy moto jest na luzie dochodza z silnika delikatne stuki ktore cichna z chwila wcisniecia sprzegla - tylko na goraco. co to jest?jeśli te dźwięki dochodzą z prawej strony silnika i milkną w momencie naciśnięcia klamki sprzęgła, to wydaje je właśnie ono (sprzęgło) - jest to normalne dla tego modelu :icon_question: ...no chyb że są "nie delikatne" :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TARAS1971 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Wielkie senkiu. I jeszcze jak sprawdzic poziom oleju i co ile KM go zmieniac? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wietrzanin Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 no panowie ja leje do moto full syntetyk 7100,ja wam cos powiem na wymianie niezaoszczedzasz -teraz ja mam pytanko do was bede zmienial tarcze hamulcowa przednia i pytanie jest zwiazane z przykreceniem jej tzn czy te srubki imbusowe co sie wkreca do felgi to na sucho je wkrecic czy na jakims specjalnym kleju sie je osadza (wkreca),czy wystarczy dobrze dokrecic ??,noj czy klocki musze wymienic jak jezdzilem chwile na krzywej tarczy??? doradzcie koledzzy!! dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysss1987 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 witam wymieniłem ostatnio płyn chłodzący i po paru jazdach okazuje sie ze jest go coraz mniej w zbiorniczku wyrównawczym czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 witam wymieniłem ostatnio płyn chłodzący i po paru jazdach okazuje sie ze jest go coraz mniej w zbiorniczku wyrównawczym czy to normalne? a odpowietrzyłeś cały układ??pewnie sie po rurkach rozchodzi...nie ma wycieków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysss1987 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 wymienialem to w serwisie także chyba wiedzieli co robią ;-). wycieków niezauwazylem takze raczej ich niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 wymienialem to w serwisie także chyba wiedzieli co robią ;-). wycieków niezauwazylem takze raczej ich niema.no tosmy se na privie chyba wyjaśnili?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysss1987 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 no tak wyjasnilismy ale posta napisalem wczesniej :icon_mrgreen: wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) Pozdro z Łodzi , CBR 600 F '05 witam koleżkę romek77/romek/cbr f4 sport 2003r/łódź Edytowane 1 Czerwca 2008 przez romek77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Wawa Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 jeśli te dźwięki dochodzą z prawej strony silnika i milkną w momencie naciśnięcia klamki sprzęgła, to wydaje je właśnie ono (sprzęgło) - jest to normalne dla tego modelu ;) ...no chyb że są "nie delikatne" ;) To mnie uspokoiliście, Ja swoją kupiłem po szlifie na lewą stronę i klamka sprzęgła była jak chińskie 8. Do tego musiałem wymienić dekiel od silnika. Odpaliłem i zauważyłem że właśnie coś wali jakby z kosza sprzęgłowego. Rozumiem że rzęrzenie przy 5tyś obrotów można zaliczyć do wymiany łańcuszka ? :P Od thundera będzie pasował do tego modelu (CBR F4i Sport) ? Pzdrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrixp8 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witam wszystkich jesteś może ktoś z Kielce? Chciałbym sie poradzić w sprawie zakupu F4i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROSIK Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 romek77 , powitać i do zobaczyska we środę pod sellgrosem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi