TARAS1971 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 jednoczesnie wcisnij reset i ten drugi przycisk, potem pusc, zacznie migac godzina wiec ustwiasz drugim przyciskiem godz a potem drugim zmieniasz na minutyWIELKIE DZIEKI! JUZ MAM AKTULNY CZAS I STRACILEM WYMOWKE - dlaczego jestem nie w pore. :notworthy: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysss1987 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 witam. 180/55 ZR17 73W TL - co w takiej oponce oznacza ZR17 ; 73W ; TL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas27 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 A więc: ZR dodatkowy indeks prędkości oznacza oponę wytrzymującą prędkości ponad 240 km/h.17 oznacza średnicę obręczy podaną w calach, czyli ta opona jest na obręcz 17 cali; 73W - to jest indeks maksymalnego obciążenia i maksymalnej prędkości: 73=365 kg; W= 270 km/h (czyli wraz z wcześniej podanym oznaczeniem "ZR" i oznaczeniem W należy rozumieć to tak, iż opona gwarantuje bezpieczne użytkowanie w zakresie maksymalnych prędkości 240-270 km/h)TL - oznacza typ opony, w tym przypadko "TUBELESS" czyli opona bezdętkowa :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TARAS1971 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 SZUKAM RANSPORTU MOTO Z BELGI NA WAKACJE. JEZELI KTOS MA COS DO ZAOFEROWANIA PROSZE O KONTAKT. Z GORY WIELKIE DZIEKI. I JESZCZE JEDNO-CZY JEST MOZLIWE PRZEWIEZIENIE CBR600F TOYOTA HILUX BEZ DEMONTAZY KOL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Siemka,czy ktoś z kolegów lub koleżanek posiadających F4 moze mi podpowiedzieć jak wyjąć świeczuszki??odkręciłem chłodnice i opuściłem ja , a tu zonk, mam tylko zwykły klucz do świec a rama mi przeszkadza.Jakim kluczem można to zrobić??może jakieś fotki czy miejsce gdzie można by go zakupić??chyba że jest ktoś z wawy który by pozyczył?? thX :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysss1987 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 wojtas27 wielkie dzięki. pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Wawa Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Hej,już wrzuciłem temat w mechanice ale może ktoś tutaj szybciej zajrzy, jaki jest płyn do układu chłodzącego, tzn jaki mam kupić ? :icon_mrgreen: i ile tego wlać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysss1987 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 jak ja wymieniałem płyn chłodzący to wesżło mi go 2,5 litra a wlałem MOTUL MOTOCOOL Expert. Jaokoś mam zaufanie do tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Wawa Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 (edytowane) dziękóweczka :biggrin: a jak myślicie zalać olej syntetyczny czy pół syntetyczny, przebieg 35tyś. rok 2002, nie wiem jaki był wcześniej lany Edytowane 29 Maja 2008 przez Honda Wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysss1987 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 ja tez niewiedzialem jaki był lany w mojej f4 to zalałem MOTUL 5100 10W40 PÓŁSYNTETYK oczywiscie. okolo 3,5 litra wlazlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas27 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Według "servis manual" CBR 600 F 2001-2003 pojemność chłodnicy 2,7 litra. Do mojego moto serwis lał ostatnio płyn chłodniczy CASTROL ANTIFREEZE. Natomiast z paragonów serwisowych wynika, że serwis Hondy poprzedniego właściciela (na drugim końcu Polski) jak i mój obecny leje do CBR-ki standardowo półsyntetyk CASTROL POWER1 GPS 10W40 w ilości 3,5 litra. Można sobie oczywiście zażyczyć full-syntetyk za "drobną" dopłatą, tylko po co? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Wawa Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Olej syntetyczny jest "zdrowszy" dla silnika, lepiej odprowadza ciepło itp. jeszcze się zastanowię który wlać, dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raca Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Mati kołku!!!!lej pół syntetykbędzie taniej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Wawa Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 hehehe ty gamoniu, weź się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TARAS1971 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 mam pytanie. kiedy moto jest na luzie dochodza z silnika delikatne stuki ktore cichna z chwila wcisniecia sprzegla - tylko na goraco. co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi