Skocz do zawartości

Posiadacze HONDA CBR 600 łączmy się! ( CBR600 )

Rekomendowane odpowiedzi

jednoczesnie wcisnij reset i ten drugi przycisk, potem pusc, zacznie migac godzina wiec ustwiasz drugim przyciskiem godz a potem drugim zmieniasz na minuty

WIELKIE DZIEKI! JUZ MAM AKTULNY CZAS I STRACILEM WYMOWKE - dlaczego jestem nie w pore. :notworthy: ;)

A więc:

ZR dodatkowy indeks prędkości oznacza oponę wytrzymującą prędkości ponad 240 km/h.

17 oznacza średnicę obręczy podaną w calach, czyli ta opona jest na obręcz 17 cali;

73W - to jest indeks maksymalnego obciążenia i maksymalnej prędkości: 73=365 kg; W= 270 km/h (czyli wraz z wcześniej podanym oznaczeniem "ZR" i oznaczeniem W należy rozumieć to tak, iż opona gwarantuje bezpieczne użytkowanie w zakresie maksymalnych prędkości 240-270 km/h)

TL - oznacza typ opony, w tym przypadko "TUBELESS" czyli opona bezdętkowa :lalag:

Siemka,

czy ktoś z kolegów lub koleżanek posiadających F4 moze mi podpowiedzieć jak wyjąć świeczuszki??

odkręciłem chłodnice i opuściłem ja , a tu zonk, mam tylko zwykły klucz do świec a rama mi przeszkadza.

Jakim kluczem można to zrobić??

może jakieś fotki czy miejsce gdzie można by go zakupić??

chyba że jest ktoś z wawy który by pozyczył??

thX :flesje:

Według "servis manual" CBR 600 F 2001-2003 pojemność chłodnicy 2,7 litra. Do mojego moto serwis lał ostatnio płyn chłodniczy CASTROL ANTIFREEZE. Natomiast z paragonów serwisowych wynika, że serwis Hondy poprzedniego właściciela (na drugim końcu Polski) jak i mój obecny leje do CBR-ki standardowo półsyntetyk CASTROL POWER1 GPS 10W40 w ilości 3,5 litra. Można sobie oczywiście zażyczyć full-syntetyk za "drobną" dopłatą, tylko po co? :icon_mrgreen: