ptasiorr Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 A z czego ten irokez jest zrobiony ?? Może można zrobić sobie takiego w domowym zaciszu ?? :icon_razz: Tomski_01 jak byś mógł to powiedz z czego i jak on jest zrobiony :icon_razz:Dołączam sie do pytań i wypowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 U mnie na zawodach koleś miał czerwonego i przy glebie mu się kawałek oderwał i tak fajnie latał z tyłu.Bardzo fajnie to wygląda,wyróżniał się z tłumu z tym irokezem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) To jest cos ala plastki ale nie jest twarde. Jak twarda/miekka szczodka do podlogi sklejona gelem do wlosow. Dalem okolo 68zl w PolandPosition. Jak bede mial aparat foto pod reka to zrobie dokladne fotki. Edytowane 2 Maja 2006 przez Tomski_01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Włosy na miotle też są twarde. :bigrazz: pokombinujcie z miotłami hehe. można kupic kolorowe tez. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 :icon_mrgreen: w sumie takei bajery fajnie wygladaja ale jak ktos wymiata na moto tzn jezeli chodzi o stunt i freestyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 w sumie takei bajery fajnie wygladaja ale jak ktos wymiata na moto tzn jezeli chodzi o stunt i freestyleNo nie wiem. Ja tam zawsze czyms oklejalem kask a irokez bardzo mi sie podobal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi