erde Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Mam takie, do wszystkich pytanie. Mianowicie chciałbym znać Waszą opinię o jawie ts 350. jak jest z jej awaryjnością, osiągami i przydatnością do podróży. czy można ją porównywać z etz 251? wiem że ten temat już pewnie był, ale nie zaszkodzi odświeżyć. z góry dzieki za odpowiedzi! Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_DLuGi_ Opublikowano 1 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2003 kumpel ma jawe 350 ts a ja cezete hmm co by ci tu napisac....awaryjnos zbyt wiele nimoge powiedziec poniewaz ja i on jak kupilismy to byly w kompletej ruinie ale mimo to nadal jezdzily(teraz kapitalny rmoncik leci)osiagi- raczej lepiej idzie od mzetyprzydatnosc do porozy-napewno wygodniej sie jezdzi niz na etz 251jak skoncze romont i troszke posmigam to napeno cos jeszcze napisze..... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kran Opublikowano 1 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2003 Nie wiem jak jest z wytrzymałością tego moto ale jak jeździłem na niej u kuzyna był to jedyny sprzęt z kilku co był na chodzie a to musi chyba o czymś świadczyć. A wrażenia z jazdy w zupełności pozytywne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 1 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2003 Kłaniam,Temat już był ostro wałkowany m.in tu http://forum.motocyklistow.swiata.pl/viewt...topic.php?t=216Pozatym jest jeszcze magiczna opcja "Szukaj" :) Trochę wysiłku kolego...Jest tego od jasnej choinki w wielu miejscach.Gruss!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi