Kali00 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Mam nieoryginalną gumę (od gaźnika do filtra powietrza) i w tej obudowie od filtra nie mam równiez samego filtra :/ Czy to może bardzo zaszkodzić mojemu moto..?? Dodam,że gdy odkręciłem obudowe (pod boczkiem z lewej strony ) to było dużo wody .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 najwyzej mozesz zatrzeć silnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) brak filtra i nieszczelna guma powoduja zasysanie kurzu i innych syfów z powietrza a to powoduje baaaardzo szybkie zuzywanie silnika zainwestuj w filtr bo za dwa tyg bedziesz musiał szukac kasy na nowy tłok i łożyska (o ile juz nie jest za pozno) Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Duzo syfu to raz a 2 to remonty co jakis czas!:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi