maxym Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Posiadam Honde VF 750 F i mam taki problem: do oleju w silniku dostaje mi sie nie benzyna!!! czy ktos moze wie co moze byc przyczyna tego?? z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Czolem! Nieszczelny kranik paliwa i zaworki iglicowe w gaznikach.Nie ma innej mozliwosci :D. Pozdrawiam PSEw. kranik dobry, ale zostawiony na "przelocie", a nieszczelne zaworki iglicowe. Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 hej a ja mam takie pytanie - jest jakas metoda zeby stwierdzic czy do oleju domieszala sie niewielka ilosc benzyny? Domyslam sie ze benzyna nie wplywa dobrze na wlasciwosci oleju, ale czy ktos wie przy jakiej ilosci trzeba definitywnie wymienic olej? Pytam bo prawdopodobnie (?) przez zablokowanie sie zaworka iglicowego pocieklo mi kilka razy (3) troche benzyny (pod motocyklem byla niewielka plamka). Pisalem o tym w innym watku. Powinienem od razu zalozyc ze w oleju mam benzyne i go wymienic, czy tez nie ma wiekszych obaw i mozna jezdzic? z gory dzieki za jakas odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi