Browar Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 :) ELO ELO !! BrowaR Pisze się na 100 % o ile termin bedzie w październiku !! Wezme se wiadro piachu i zrobie Astarte niespodzianke!! :P :clap: :clap: PoZdRo !! PS. Broda a kukułe zrób z litra spirolu na 3 portery :D zobaczysz różnicę :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 to ja zaczynam pędzić samoróbkę :) żeby nie było tak, że ktoś się nie zgiął!! :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Wezme se wiadro piachu i zrobie Astarte niespodzianke!! :) :clap: :clap: Browar kochany mój... na następnym Rybolu na twoim moto nie bedzie ziarenka piasku, będzie WIELKA KUPA ZIEMI :D która zostanie wyrzucona spod kół mojej kochanej bestii :P To co było na niej ostatnio to przy tym pryszcz :clap: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 :D no zobaczymy ! ! ! Jeśli to był żart to mało śmieszny :) takich rzeczy się poprostu nie robi ... to chamskie i tyle ! ! ! Jak chcesz kręcić w ziemi to spoko ja nie mam nic przeciwko temu, tylko przy tym powinna obowiazywać jedna zasada! UPEWNIĆ SIĘ CZY INNE SPRZĘTY NA TYM NIE UCIERPIĄ !! inaczej to troche dla mnie nie szanowanie czyjeś miłości .... i tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 :buttrock: no zobaczymy ! ! ! Jeśli to był żart to mało śmieszny :evil: takich rzeczy się poprostu nie robi ... to chamskie i tyle ! ! ! Jak chcesz kręcić w ziemi to spoko ja nie mam nic przeciwko temu, tylko przy tym powinna obowiazywać jedna zasada! UPEWNIĆ SIĘ CZY INNE SPRZĘTY NA TYM NIE UCIERPIĄ !! inaczej to troche dla mnie nie szanowanie czyjeś miłości .... i tyle .Widzę Browar, że nerwowy jesteś :( Łyknij sobie piwka to ci przejdzie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 na taką zniewagę piwo nie pomoże :( podoba Ci się to czy nie poprostu dałaś ciała . PoZdRo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 podoba Ci się to czy nie poprostu dałaś ciała .Nikomu nic nie dawałam :buttrock: :evil: A zakopanie CBR-y (czy tobie się to podoba, czy też nie) mnie osobiście BARDZO zadowoliło :flesje: Czekam na replay... bo już wkręciłam się w tą konfrontację :( pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) ehh Astarte tu nie chodzi o żadną konfrontację, chodzi zwyczajnie o szanowanie cudzego sprzęta, spojrzenie czasami dalej niż własny nos ... i jak juz wcześniej powtarzałem ja nie mam nic przeciwko zakopywaniu moto i wszystko fajnie tylko czy to tak trudno szanować przy tym inne motocykle stojące obok ???? Mogłaś sobie moto tak ustawić żeby nie szkodzić przy tym innym, no chyba że to aż takie trudne dla Ciebie... jeśli się myle to mnie poprawcie ale dla mnie to poprostu chamskie i tyle. Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Miał to być porządny temat - na temat :crossy: następnej zajebistej imprezy w Rybolu, a zrobiła się za przeproszeniem... kupa :evil: Jeżeli Cię to zadowoli to: jestem chamską babą, która specjalnie i z premedytacją obsypała twoją cudowną maszynę przynajmniej "dwoma tonami" ziemi, nie zważając na to, że twoje wycackane cudo będzie miało na sobie ogromne ilości piasku ;) Oczywiście także specjalnie ustawiłam tak motocykl, aby tylko twoje moto zostało obsypane najbardziej, nie szanuję sprzętów innych ludzi, w szczególności Twojego, dlatego nie mówiłam kilkakrotnie że będę "kopać" i rozgrzewanie maszyny nie trawało 5-10 min aby dać szansę na usunięcie sprzętów. Jednym słowem jestem ZŁA do szpiku kości :buttrock: Idę utopić smutki w butelce wódki... Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina. Niech mój niegodziwy i zły uczynek zostanie wybaczony. Kalam się, kalam się :( Poważnie przepraszam :flesje: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Co ???? Tylko przepraszam ????? Browar ja bym tego tak nie odpuścił !!! Jedziecie na Węgry ? TAK ??? :( Postawisz Astarte antałek przedniego Węgrzyna, Browar odstąpi mi połowę za pomysł i się wybaczy, nie ? Ta zniewaga winka wymaga ! :buttrock: Browar Ty mnie słuchaj, a będziemy chlać winko za free !!! Wracając do tematu ... Wy to macie zryte berety ... :flesje: Jeszcze kac wam nie minął a już się na zakończenie sezonu szykujecie ... A może coś w połowie sezonu, bo taki smutny ten temat trochę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 A może coś w połowie sezonu, bo taki smutny ten temat trochę ...Prot - mi coś chodzi po łepetynce, ale poczekam jak wrócicie 'z Wyngier' :buttrock: Czy >takie< miejsce pasowałoby?? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Czolem! To zalezy, czy ta wieza po imprezie ma dalej stac :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 .. no i czy to jakis zabytek :flesje: PROT - Ty to masz łeb !! wchodze w ten układ ;) uchlejemy astarte postawi nam po baniaku winka na drugi dzine nie bedzie nic pamiętać i wmówimy jej że jeszcze nie postawila a obiecała i koło się zamyka ! :buttrock: :crossy: i za darmo chlanie przez 4 dni !! Jest tylko jeden warunek że musimy podtrzymywac jej faze i w odpowiednim momencie powiedzieć żeby postawiła :flesje: :evil: hehe Do zobaczenia w goorce!! PS. Krasnal kombinuj coś bo jak wrócimy z wyngier to trzabędzie przeplukać żołądki jakaś kukuła po tych wszystkich winach :( :biggrin: PoZdRo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Czołem,tia widze, że Broda nie odpuszcza hehe. Łoki nie pozostaje nic innego jak się zapisać na second edition. Mła budiet. pozdrojerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Czolem! Spozniles sie... Secon Edition bylo hoho czasu temu :flesje:.Teraz - jak nazwa 0,5l wskazuje - juz piata edycja :(. Fifth qrna Gear :buttrock:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi