Kondziu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Wlasnie tak przegladalem strony z komb.i natrafilem na takie cos : http://www.louis.de/?partner=katpdf&topic=...artnr_gr=207511Czy ktos moze mi powiedziec o nim wiecej ?? jak sie w nim jezdzi i czy wogole jest dobry na pierwszy komb.Bo ja zupelnie jestem zielony w tych sprawach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 dobry na pierwszy komb. Zwyły kombinezon bez żadnych bajerów technicznych, widziałem ten kombinezon w Louisie ale za tą cenę wybrałbym FLM-a z ochraniaczami. pzdr...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R6surfer Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Sam posiadam kombi Probikera dwuczęściowe i uważam, że nie jest złe. Problemem może być wykonanie bo w moim niestety szycie nie jest idealne. Na pewno dobrze leży, skóra nie jest jakaś nieprzyjemna, dobrze się układa i przyjemnie się w nim jeździ. Ma łaczniki pomiędzy skórami z elestycznego, przewiewnego materiału więc nie jest nawet tak bardzo gorąco. Z tego co czytam ma twarde protektory łokci i ramion (jeśli sa takie jak w moim to ok - sa naprawdę dobre). Jeśli odpowiada Ci kolorystyka i krój to można brać. Z tym, że to co pokazujesz to nie jest komplet - cena dotyczy tylko kurtki, tutaj są spodnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 WitamDziekuje za odpowiedzi, co do tego kombi to ja jestem zdecydowany (tylko inny kolorek :D)ale jeszcze sie powstrzymam. Pozdrawiam i dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umberto Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 ja zimą kupiłem spodnie od kompletu Probiker RX i tez jestem z nich zadowolony. Na góre kupiłem akurat kurtke Held ale była prawie identyczna jak Probiker RX i pasowła kolorystycznie i zamek tez pasował z tym w spodniach.z tego co pamietam to jak ja kupowałem to te modele były przecenione i koszotwały spodnie 79€ a kurtka Probiker 99€ z pełnymi ochraniaczami CE z tworzywa sztucznego. Ja nie mam zastrzeżeń i jak za taką kase to jest niezły. Jak masz okazje osobiście jechac do Louisa to wejdź jeszcze do NameLess'a gdzie masz przecenione produkty z Louisa i można tam znaleźć ciekawe kombi za bardzo dobrą kase......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Witam no wlasnie nie wiem czy bede wybieral sie do Wiednia po to kombi i nie wiem czy tam jest taki sklep Nameless ale jak bedzie to zajrze jak mowisze ze takie przebicie cenowe jest to czemu nie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi