Skocz do zawartości

Co powiecie na temat komb. Probiker

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie tak przegladalem strony z komb.i natrafilem na takie cos : http://www.louis.de/?partner=katpdf&topic=...artnr_gr=207511

Czy ktos moze mi powiedziec o nim wiecej ?? jak sie w nim jezdzi i czy wogole jest dobry na pierwszy komb.Bo ja zupelnie jestem zielony w tych sprawach:)

Sam posiadam kombi Probikera dwuczęściowe i uważam, że nie jest złe. Problemem może być wykonanie bo w moim niestety szycie nie jest idealne. Na pewno dobrze leży, skóra nie jest jakaś nieprzyjemna, dobrze się układa i przyjemnie się w nim jeździ. Ma łaczniki pomiędzy skórami z elestycznego, przewiewnego materiału więc nie jest nawet tak bardzo gorąco. Z tego co czytam ma twarde protektory łokci i ramion (jeśli sa takie jak w moim to ok - sa naprawdę dobre). Jeśli odpowiada Ci kolorystyka i krój to można brać. Z tym, że to co pokazujesz to nie jest komplet - cena dotyczy tylko kurtki, tutaj są spodnie

pozdrawiam

ja zimą kupiłem spodnie od kompletu Probiker RX i tez jestem z nich zadowolony. Na góre kupiłem akurat kurtke Held ale była prawie identyczna jak Probiker RX i pasowła kolorystycznie i zamek tez pasował z tym w spodniach.

z tego co pamietam to jak ja kupowałem to te modele były przecenione i koszotwały spodnie 79€ a kurtka Probiker 99€ z pełnymi ochraniaczami CE z tworzywa sztucznego. Ja nie mam zastrzeżeń i jak za taką kase to jest niezły.

Jak masz okazje osobiście jechac do Louisa to wejdź jeszcze do NameLess'a gdzie masz przecenione produkty z Louisa i można tam znaleźć ciekawe kombi za bardzo dobrą kase.........

Witam no wlasnie nie wiem czy bede wybieral sie do Wiednia po to kombi i nie wiem czy tam jest taki sklep Nameless ale jak bedzie to zajrze jak mowisze ze takie przebicie cenowe jest to czemu nie :icon_razz: