Python Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Rico nie wymiękaj pogoda jeszcze będzie do polatania mówie Ci :icon_evil:A co do niedzielnego śmiganka to było całkiem przyjemnie z kolegami Norbim ,i Rico oraz nowym ziomkiem robertem ...Pozdrawiam NIezniszczalnych !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 RIKO chyba za szybko schowałeś sprzęta.Słyszałem ze na początku grudnia ma być kilka dni ciepłych... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Na co się przesiadasz Python jeżeli można wiedzieć, bo widziaiłem Twoją Kawe na Allegro ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Na co się przesiadasz Python jeżeli można wiedzieć, bo widziaiłem Twoją Kawe na Allegro ???phyton sprzedajesz sprzęta ? no fakt - już troche stare badziewie - 3000 km przejechane to lepiej z nim uciekać :icon_evil: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Python Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Chyba pozostane przy pomarańczowej Kawce sami widzicie, ze cene wystawiłem zaporową anuż widelec ktoś sie znajdzie i musze powiedziec ze spore zainteresowanie towarzyszyło temu sprzecikowi. Duzo ogladaczy i pytaczy ale konkretnych klientow paru ktorzy mysla co zrobic. Ale jak nie sprzedam to sie nie pogniewam moto jest idealne takze bez bólu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Python Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Widzę, że wszystkich wywiało na Niezniszczalne Forum :icon_razz::):cool:Bo tutaj pustkaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ FZS600 Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 K............WA JAK SIE ZAREJESTROWAĆ NA TYM FORUM??????????????????????????? SKĄD TE DANE :icon_razz: POZDRO DLA NIEZNISZCZALNYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Świetny jest kolor twojej Kawuni ... Myślałem że do sportowych Kaw pasuje wyłącznie zielony ... Brawo za orginalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) I jak tam chłopaki na bazarze?? Edytowane 2 Grudnia 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) :buttrock: :icon_mrgreen: :buttrock: :buttrock: :eek: Edytowane 3 Grudnia 2006 przez LUZIPOWER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) pozdro dla wszystkich spitusów co wczoraj wymiękli, padli jak kawki :) :notworthy: Edytowane 3 Grudnia 2006 przez Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Łojojojjjj Niezniszczalni mieli wczoraj takie loty ,ze sie........zniczczyli doszczetnie :biggrin: Norbi napij sie jeszcze kielona :biggrin: Nieliczni sie tylko trzymali :bigrazz: ,ale bylo szerooooko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Łojojojjjj Niezniszczalni mieli wczoraj takie loty ,ze sie........zniczczyli doszczetnie :biggrin: Norbi napij sie jeszcze kielona :biggrin: Nieliczni sie tylko trzymali :bigrazz: ,ale bylo szerooooko :biggrin: ... czy cos mnie ominelo?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 ... czy cos mnie ominelo?? :biggrin:ojojojjjjjjjj duzo cie omineło faktycznie niektórzy wczoraj sie pozamiatali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 ojojojjjjjjjj duzo cie omineło faktycznie niektórzy wczoraj sie pozamiatali ... to tacy z Was koledzy?? trza bylo dac jakies info... Daniels z cola dobrze by mi wczoraj zrobil :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi