marco Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) kilka osób się pytało więc wrzucam taką informację odnośnie banku krwipoznańscy motocykliści mają swój bank każdy kto chce może iśc oddać krew z tym że oddaje się ja na konto 666 tak jak oddawaliśmy na ziuta i mówiło się że na Łukasza tak tu nasz bank ma kod 666 można oddawać w każdej punkcie na teranie całej wielkopolskiw tej chwili w banku nie ma nic krwi poprostu jest pustyplanowana jest pierwsza akcja zapełniania na 16.XII bo dopiero wtedy będziemy mogli oddawać 16.XII jest to sobota planowane jest zebranie czekolad i jakiejś kasy (jak zwykle kto ile może) aby kupić jakieś prezenty i następnie w niedziele akcja wypad do domu dziecka do Szamotuł zrobić świąteczny prezent dzieciakomjak by co to pytajcie ustaliliśmy jeszcze wspólnie ze Shrekiem że w związku z tym iż plakat dla ziuta nie doszedł do skutku to kase zebrana na plakat przelejemy na konto fundacji na poszkodowanego motocykliste Edytowane 3 Listopada 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 marco juz nadalem temat czekam na odpowiedz Norbi cala ta akcje z krwia i prezentami powinna wkoncu ujzec swiatlo dzienne czyli jakies naglosnienie w prasie albo patronat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) numer w banku jest the best 666 :rolleyes: Ogólnie pomysł z akcją "słodycz" rewelka ! :buttrock: wypad jest na moto ? :crossy: a może parton " eska" ?? Norbi działaj !!! :) Edytowane 3 Listopada 2006 przez LUZIPOWER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 administratorem banku krwi jest SHREKi gość odemnie z pracy Łukasz G. krew mozna oddawać już na konto 666 ale radze poczekac zeby oddać 16 grudnia i te czekolady co zostana uzbierane to bedą dla dzieciaków z Szamotuł zrobimy też zrzute i co kupimy jeszcze malchom. z tego co wiem kazdy co odda krew bedzie zarejestrowan w ty panu chociazby przez nr. pesel i jakby co w razie czego dostane krew bez problemu. łównym załozeniem jest żeby to była krew dla motocyklistów a nie dla kazdego właśnie po to został stwozony ten bank. Jutro Riko jak sie umawiamy na ten Rajd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 jaki rajd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdisamoZ Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 świetny pomysł z tym bankiem krwi!!! :buttrock: , a ogladałem wasze foty z domu dziecka w szamotułach i mysle ze fajna sprawa :rolleyes: .Jesli bym chciał oddac krew i te słodycze i cos jeszcze dorzucić od siebie,to w jaki sposób mozna wam to przekazac... czy ustawka tego 16 grudnia i wtedy zbiórka.dobrze to pojmuje :) ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) czy zawsze wszyscy musza mnie ignorować ? naipierw pisze posta, później na maila, na gg, eski, a i tak kończy się na tym, że muszę dzwonić !!! :icon_twisted: fuck :icon_exclaim: tej chłopoki - rzadko kiedy wchodzę na inne tematy, ale mi się nawinęło ! http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=54187&st=0 postawcie się w jego sytuacji... nie bądźcie żyły ! kilka piwek można przelać co ? Edytowane 3 Listopada 2006 przez LUZIPOWER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 czy zawsze wszyscy musza mnie ignorować ? naipierw pisze posta, później na maila, na gg, eski, a i tak kończy się na tym, że muszę dzwonić !!! :icon_twisted: fuck :icon_exclaim: tej chłopoki - rzadko kiedy wchodzę na inne tematy, ale mi się nawinęło ! http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=54187&st=0 postawcie się w jego sytuacji... nie bądźcie żyły ! kilka piwek można przelać co ? Luzi to juz było neh o tym pisał :) Jutro jest jakiś rajd po poznaniu Riko wie co i jak, ja jestem pilotem załogi :evil: wiec damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) Jesli bym chciał oddac krew i te słodycze i cos jeszcze dorzucić od siebie,to w jaki sposób mozna wam to przekazac... czy ustawka tego 16 grudnia i wtedy zbiórka.dobrze to pojmuje :icon_twisted: ? pozdroTak jak napisałeś, ustawka będzie 16 grudnia w stacji krwiodawstwa i tam wszystko sie załatwi, tzn. czekolady i ewentualna zrzutka. tej chłopoki - rzadko kiedy wchodzę na inne tematy, ale mi się nawinęło ! http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=54187&st=0 postawcie się w jego sytuacji... nie bądźcie żyły ! kilka piwek można przelać co ?Luzi juz o tym pisałem w temacie o Ziutku, we wtorek u SZKIELETÓW ustaliliśmy że sianko zebrane na plakat dla MAŁEGO wpłacimy na konto tego chłopaka. Poza tym dodatkowo można cos jeszcze od siebie dorzucić. Edytowane 3 Listopada 2006 przez NEH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 zgadzam sie zWWami co do zebranej kasy... a jesli chodzi o rajd to zapomniałem o nim zupelnie;) ale oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 a poda ktos koszty tych naklejek ? rozmiar i ile by kosztowały ? takl dla ogolnej wiedzy co do banku krwi to za*eb... ze juz dziala, ja sie na 16 pisze, tylko ze na popoludnie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 (edytowane) co do banku krwi to za*eb... ze juz dziala, ja sie na 16 pisze, tylko ze na popoludnie ;]16 to jest sobota więc lepiej sie dowiedz do której tam wtedy jest otwarte żebyś za późno nie dotarł. Edytowane 4 Listopada 2006 przez NEH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Witam:icon_idea: Wiadomość dla NIEZNISZCZALNYCH POZNAŃ, rusza kolejny etap znakowania naszego klubu jakim są koszulki klubowe. Koszulki będą w kolorze czarnym z białym logiem (dużym na plecach) i małym na przedniej klacie (na lewj bądź prawej piersi, jeszcze do dogadania). Istnieją dwie wersje kosztowe ::icon_eek: 1) zleceniefirmie zrobienia wszystkiego i wtedy koszt jednej koszulki poniżej 30 zł ( przy założeniu że będzie zamówione przynajmniej 20 sztuk owych koszulek) 2) wykonanie koszulek przez LUZIEGO, koszt wtedy ok 15-17 zł sztuka, (przy czym wszystko sami załatwiamy, koszulki farby i wszystko związane z tym, my się już tym zajmiemy, nadtuk będzie robiony metodą SITODRUKU) Prosze o deklarowanie się kto i ile sztuk i najważniejsze jaki ROZMIAR koszulki !!!!!!!!!!! Czekam na Deklaracje pozdrawiam wszystkich niezniszczalnych !!!!!!!!! i w ogóle wszystkich :crossy: ps. proszę nie pisać czy mogę też sobie zamówić taka koszulkę, koszulki mogą zamówić osobynależące do klubu ( jeżeli nie jesteś pewny czy nalezysz :) to zajrzyj na naszą strone klubową i zobacz czy Twoja ksywka jest w zakładce EKIPA ) Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Co do koszulek to oczywiście na froncie gdzieś pod logiem nasze nicki!! No i moze z tyłu też! Jeśli chodzi o jakieś zebrania i zbiurki to oczywiście na wszytko sie pisze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 riko troche przekolorowił jak zwykle ! na allegro można dostać hurtem koszulki już za 5 zł !http://www.allegro.pl/item137709862__2%5Dt...zja_rozm_m.htmlale lepiej trochę lepsze - powiedzmy 7 zł ! dochodzi zrobienie sita - ok. 100 zł z tego co sięorientuje ! ale przy 50 sztukach (zakładając, że każdy weźmie po 2) wychodzi 2 zł mamy 9 zł no i farba - tu jest największy problem ! ja zawsze robiłem nadruki na "proste" powierzchnie (papierowe ew. welur) i wydaje mi się, że te farby się nie nadają ! więc będę szukał... koszt wyjdzie ok. 10-11 zł ! a wiadomo, że za tą cenę się opłaca - nawet jak za rok napis miał by zejść i zrobiło by się next ! bo sito już będzie i bez problemu można zawsze dorobić nawet 1 sztukę ! A największy ból jest z tym, że jak zrobię sito to tylko loga ! i nie da rady u mnie dodać na każdą koszulkę ksywy ! jeżeli to jest aż takie ważne - pozostaje tylko jakaś firma ! ale myślcie, planujcie itd !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi