NEH Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 P.S. Radek czy mogłbys zmienic AVARTA i nie lansowac sie przy moim moto :bigrazz: :icon_razz: :icon_razz: :) hahahah Norbi, a Ty zmień info w profilu bo obecny spręt na NTV nie wygląda... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Parę dni nie obecności na forum a tu proszę... :bigrazz: Widze wyjazdy pełną parą i jak już to konkretne z pełną dawką adrenaliny :) Norbi kupił sprzęta od Radasa? :icon_razz: Norbi żebyś był nadal niezniszczalny :) A Ty Radek teraz co, bo na rowerze to tak :wink: Luzer odezwij się do mnie na GG bo ciężko Cię dopaść :icon_razz: A przy okazji opowiem Ci o tej Lasce :eek: Pozdro dla braci NIEZNISZCZALNYCH :buttrock: Edytowane 23 Października 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ FZS600 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 :icon_razz: Norbibezawaryjności nowego sprzęta :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 No to troche pośmigalismy - traska całkiem przyjemna - moze w weekend znowu male smiganie najpierw n aBługarskiej a potem sie pomysli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 sprzecik cvoraz lepiej sie sprawuje :bigrazz: jutro idzie do regulacji i wogole , zeby na weekendzik byl sprawny w 100% , dzisiaj tez troche polatalem ale nikogo nie było Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 No to troche pośmigalismy - traska całkiem przyjemna - moze w weekend znowu male smiganie najpierw n aBługarskiej a potem sie pomysli ??No ja jestem za tylko ze w sobote albo w niedziele mi gość przyjedzie kupić sprzeta i ja go weźmie to se nie polatam, ale za to polatacie sobie za mnie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 no Laska masz problem , gdybym nie sprzedał GS pozyczył bym Ci go ..... :bigrazz: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 no to nadeszla nowa era moto zmienilo wlasciciela ale nie ekipe hehhe Norbi powodzenia w ujezdrzaniu pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Dzieki, dzieki wszystkim ja tez sie ciesze ze kupilem i licze na bezawaryjnosc :buttrock: :) tylko tak sie zastanawiam czy to idzie na koło??? :bigrazz: :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Dzieki, dzieki wszystkim ja tez sie ciesze ze kupilem i licze na bezawaryjnosc :eek: :cool: tylko tak sie zastanawiam czy to idzie na koło??? :bigrazz: :icon_razz: :icon_razz: Z tego co słyszałem to podobno ten model idzie ale nie wiem na 100%... :buttrock: :) :) Norbi gratulacje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Chciałem dzis od rana latać a tu lipa na maksa pada i jest dupa, Gratulacje nowego sprzetu teraz jeszcze tylko została ci 1 rzecz do spełnienia i bedziesz 100% motocyklista :icon_razz: Wiesz o co loto :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Co tam panowie moze jutro jakiś smiganko??? Kto chętny na jakiś terror?? Wpisywać sie :) !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 ciekawe kto chętny :D :D :) może nie będe się powtarzal :) :P :biggrin: wiadomo :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) Jutro nie ma sprawy jestem na 100% Riko tez bedzie na 100% bo właśnie z nim rozmawiałem i jest chetny na latanie tylko o której wam pasuje bo ja od 16-30 jestem wolny :) :) :P Edytowane 24 Października 2006 przez Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 No to ustalamy spotkanie o 16,30 :) najwyżej poczekamy na ciebie :) pozdr i do jutra!! (Oczywiście jeśli pogoda dopisze :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi