Laska Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Ja sie pisze na 100% :biggrin: :bigrazz: :lalag: ;) :flesje: :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 tu tez sie pisze na imprezke jutro tzn dzis :biggrin: : Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Chopoki - uważam, że nadszedł już czas, aby zapodać do adminów info o dodanie naszej grupy NIEZNISZCZALNI do profili... - co wy na to ? A druga sprawa - jak tylko Marco dopracuje nasze logo to zabierzemy się za zrobienie koszulek i naklejek co ? Gadałem ze znajomym ode mnie i mówi, że ok. 2 zyle za jedną by wyszło (na transparencie oczywiście) jaką wielkość byście proponowali ? średnica 8 czy 10 cm ? ja na bank biorę jedną na puszkę i chyba 4 na moto :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Wiadomo ze 10cm :biggrin: ja tez łykam nasze na pewno jedna na samochód i co najmniej dwie na moto. (no dobra 4 wezme :banghead: ) Dodanie grupy do profilu... myśle ze pomysł dobry :banghead: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 oczywiscie spotkanie w srode 17-18 :crossy: ja tam biore ze 20sztuk naklejek obkleje wszystko co sie da :biggrin: jak ktos bedzie mial w planie zamawianie koszulek to niech wezmie rozmiar meski dla mnie :biggrin: jestem za dodaniem do grupy NIEZNISZCZALNYCH :) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 NIEZNISZCZALNI RULEZZZZZZZZZZ Co do naklejek to chętnie kilka zamówię.Koszulka tez może wlecieć, numer mniejsza od Tomaja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) oczywista sprawa że wszycho se zrobimy :)jeszcze chwilka czasu i będzie dopracowane na cacystronka tez nie bawem będzie już zrobiona na si ja tam też biorę tak jak tomaj 20sztuk i obkleje wszystko co się da :buttrock: do zobaczyska jutro o 17 poagamy sobie o szczegułach Edytowane 10 Października 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymekk Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 koszulki i nalepki zajefajna sprawa wygladalo by to extra jak np na otwarcie sezonu lub gdziekolwiek wszyscy bysmy byli w tych samych koszulkach :) a na bulgarskiej bede dopiero o 18 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Jeśli chodzi o mnie to koszulka XXXl :biggrin: :biggrin: :crossy: a z naklejkami to WYDAJE mi się że im więcej się zamówi tym taniej wychodzi ale ja też wezme z 20 :) ;) .Zobaczymy kto przyjedzie na moto a kogo wystraszy pogoda ;) ;) (ja tam nie wiem TWARDYM TRZA BYĆ SIARA A NIE MIĘTKIM :) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 jak pogoda moze wystraszyc niezniszczalnych nie ma takiej opcji chyba?? naklejki i koszulki wiadomo ja tez sie pisze i tez duzo a co do koszulek to mam propozycje mozna zrobic wiecej bo np, ja chcialbym co najmniej 3 i w roznych kolorach ( biala, czarna, i nasz firmowy kolor niebieski) do zobaczenia jutro narax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Jeśli chodzi o mnie to koszulka XXXl :) kiler ale te koszulki to na ciało sie zakłada nie na swetr to "L" Ci wystarczy :buttrock: ;) :biggrin: Naklejki biore z 10 szt ale jestem za tym aby nie rozdawac bo kazdy wezmie po 20 i bedziemy spotykac ludzi z naszymi naklejkami ktorych nie znamy... prawda marco?? najwyzej jak Prezes i Laska kogos takiego namierza to beda wiedziec co zrobic POZEROWI :biggrin: :crossy: :) jutro jestem...jak zawsze *Marco -mała korekta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Jutro tez sie zjawie biore koszulki z 5 szt i naklejki też z 20szt. do zoba :) :buttrock: :biggrin: :biggrin: :crossy: :) ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) kiler ale te koszulki to na ciało sie zakłada nie na swetr to "L" Ci wystarczy :biggrin: ;) :biggrin: No no bo zamieszcze twoje zdjęcia na moto na forum :crossy: :) :) :buttrock: ;)A może jutro jakieś wspólne latanie ???? Edytowane 10 Października 2006 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) zrobiłem aktualizację ekipylukajcie czy wszyscho sijak by coś nie halo to dawać info Edytowane 10 Października 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) Propozycja z wstawieniem Niezniszczalnych do profilu jak najbardziej słuszna. Na koszulki i naklejki też się pisze. Wiadoma sprawa :) Nie ważne jaka jutro będzie pogoda, tak czy tak jestem na bank :buttrock: :biggrin: :biggrin: :crossy:. Marco nie zapomnij o aparacie. Edytowane 10 Października 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi