marco Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 moja oponka za 800zł :icon_exclaim: po wekendzie :biggrin: http://img510.imageshack.us/my.php?image=dscf40542ia.jpgPSreszta fot jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 zniszczyles opone za 800 zl a mogles kupic dzieciom czekolade :biggrin:i jeszcze macie czelnosc nazywac sie motocyklistami :icon_exclaim: normalnie rzeznicy!!! :cool: :clap: :biggrin: :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Kiedy kolejny meeting n abługarskiej - dzisiaj powinienem juz miec gotowa R1 - chcoiaz pewnie jakies lekki psychiczne bede bo nie kupilem nowego łancucha tylko stary naprawiam :icon_exclaim: Zeby wszyscy zdąrzyli przeczytac posta proponuje umówic sie na konkretny dzien -- generalnie mi pasuje zawsze takze ustalmy jakis dzien tak zeby wszystkim pasowało i heya :biggrin: Edytowane 8 Maja 2006 przez Pablo2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 jjjjjjjjaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk mmmmmmmmmmooooooooooooooozzzzzzzzzzzzzzznnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaa ooooooooooppppppppppppoooooooooonnnnnnnnnnnneeeeeeeee :biggrin: :cool: za 800m zeta spalic nie do wiary ziuT ma racje mogles kupic czekolade i ja rozdac bidakom.. :icon_exclaim: info dla naszego ulubienca od opon :clap: wszyscy wiedza dla kogo ja dzisiaj swoja opone ze 800 zeta dzisiaj pociolem nozem bo mnie juz wkorzala na maksa.. nic sie nie martw mam juz nowego michelina pilota bede go namietnie palil na lechu zapraszam marco pozdro i nastepnym razem blache lepiej zdejmij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Witam. Bardzo bym sie cieszyl na ten filmik Krystianen :wink: wiec jak mozesz to go gdzies wrzuc :) bede baaaaaaaaaaaaardzo wdzieczny. Pozdrawiam. Edytowane 8 Maja 2006 przez IBIZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 IBIZA, ładnie to tak palić laczka na Głogowskiej w samo południe, ha? :) Wstydź się! :icon_twisted: :rolleyes: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Jaki ten Poznan maly :) ,a ten dymek to tak calkiem przypadkowo :P dzis zmienialem oponke z tylu wiec sam rozumiesz :icon_twisted: :rolleyes: Pozdrawiam. Male pytanko - spotykamy sie jakos w weekend by polatac?? Jakies propozycje?? Edytowane 9 Maja 2006 przez IBIZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Ja w niedziele lub piatek smigam do wagrowaca - ale chetnie tez bym wskoczył na bługarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 witam ja chetnie tez bym cos porobil w weekend. Moze sie jakos umowimy na bulgarskiej?? sobota lub niedziela kolo 15?? albo kolo 12?? tylko zeby sie cos wiary zebralo do jak bedzie nas malo to kiepska bedzie zabawa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 w sobote mi nie bardzo pasuje ale w niedziele jak najbardziej tylk oustalcie dokladna godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Witam wszystkich na forum!!! To kiedy śmigamy bo GSXR jest juz sprawna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadel Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Siema! Jestem z poznania i chetnie bym popatrzył jak jeździcie :icon_razz: co prawda nie mam tak mocnej maszyny jak wy (suzuki rg 80) ale jezeli bym wam to nie przeszkadzało to wpadłbym też na bługarską :clap: :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Wadel -co ma przeszkadać?! Przyjeżdzaj i też se polatasz :icon_razz: Ja jutro mam wolny dzionek więc jakby co to ja jestem na 100% ale najpierw pojade na tor poznań :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 ellloo ekipa!!! ja niestety odpadam na ten weekend musze tyrac, ktos musi pozadku pilnowac w tym syfiarskim miescie. wiec nawijajcie kilometry i bawcie sie dobrze ziut muslimy cos o torze w poniedzialek???? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 elo ekipa :icon_razz:ja tez odpadam cały wekend mam zlot rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi