suzi600 Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Tagze pisze sie na 15.30 do zobaczenia :buttrock:Cze tu maniek mam pomysl dla was na wypad. Moze jutro sie spotkacie ok 15 na stadionie i polecicie ze mna kolo nowego tomysla tam jest tor crossowy i mozna wypozyczyc quada. ja bede tam ok 16 latal na crossiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Bede na stadionie 15.30...pozdro:) :buttrock: :flesje: :( P.s.Maniek jedziesz na quady z Tomkiem Pawe...??i to od niego masz na mysli wypozyczenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi600 Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Bede na stadionie 15.30...pozdro:) :buttrock: :flesje: :( P.s.Maniek jedziesz na quady z Tomkiem Pawe...??i to od niego masz na mysli wypozyczenie?? ja nie jade tam nic wypożyczać , jedzie ekipa i oni coś tam będą wypożyczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Cze tu maniek mam pomysl dla was na wypad. Moze jutro sie spotkacie ok 15 na stadionie i polecicie ze mna kolo nowego tomysla tam jest tor crossowy i mozna wypozyczyc quada. ja bede tam ok 16 latal na crossiku :buttrock: Nie wiedziałem że takie coś jest...w którym to jest miejscu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 wkoncu wrocilem z urlopu - i jestesm gotowy na odkurzanie -podobno w sobote jest jakas impana malcie drifting czy cos -mozna sie tam zgadac i potem wspolnie uderzyc na blugraska -kto chetny http://www.malta.poznan.pl/aktualnosci.php...ullnews&f_id=33 o to Ci chodzilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻółtyHornet Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Tagze pisze sie na 15.30 do zobaczenia :buttrock:15:30 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 No to laska i jego laska tez sie zjawią na bułgarskiej :buttrock: :flesje: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 No to ja tez sie pojawie !!!!!!!!!!!! Pozdrawiam. Bede o 15.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Kiedy jakiś filmik będzie zmontowany i ujrzy światlo dzienne??? Edytowane 16 Września 2006 przez Kuba 89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 ja też będę koło 15.30 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Kiedy jakiś filmik będzie zmontowany i ujrzy światlo dzienne??? jak nastana mrozy i zmne dni zeby bylo co wspominac teraz trzeba wykozystac pogode dni :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Dzisiejsza jazda to juz historia:) :buttrock: BYło miło tylko szkoda ze tak szybko sie ludziska wykruszacie...pozdro :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Ale mnie denerwujecie.. W pon. zamawiam nowe aku i wam pokaże :buttrock: Ale faktycznie coś szybko wróciliście :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) :P Ale faktycznie coś szybko wróciliście :DBo ludzie się jacyś dziwni zrobili - albo muszą wracać do żony albo zaliczać egzaminy albo idą gdzieś na balety (tak jak by nie wiedzieli że najlepsze balety są :buttrock: :flesje: :( ) Edytowane 16 Września 2006 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 no niestety niektórzy mają jeszcze inne sprawy na głowie niż moto pozatym czy mało dzis było to nie powiemmnie zaciekawiło to nowe miejsce napewno będę tam czasami wpadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi