marco Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) dymek wygrałno i rozwiązanie quizu :)http://img176.imageshack.us/my.php?image=dscf5681sp4.jpg ja ja ja wiem co to jest to jest to co miało byc wczoraj o 20:51, czyli zacmienie księżyca za tą odpowiedź :D należy się specjalna nagroda:specjalnie dla Laski wyjazd na wyspę dziewiczą :icon_mrgreen: po jego powrocie nazwa będzie już nieaktualna ;) Edytowane 8 Września 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymekk Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 no hallo a czy za wygranie quizu bedzie jakas nagroda w postaci panienki hheheheh :icon_mrgreen: ;) dzis i jutro ma byc ladnie ja z arturem i tomkiem z bogucina umowilismy sie na latanie o 16 jak ktos chetny to o 16 30 pod stadionem :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) 16.30 pod stadionemBedziemy tam moze pol godzinki, bo mamy ochote gdzies sie przeleciec. :icon_mrgreen: Edytowane 9 Września 2006 przez finko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 :icon_mrgreen: ;) wkoncu cos sie dzieje wiadomka ze sie pisze na rundke po tej pieknej okolicy :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 no to ja też będę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymekk Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 no i troche polatalismy :crossy: radas nie stresuj tak mamuski bo kobita by o malo co zawal dostala od tych gum :banghead: no i oczywiscie w miejscowej gazetce bedzie chuczalo bo taka atrakcja jaka zescie z ibiza zaprezentowali to nie zdarzyla sie pewnie jeszcze nigdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) radas nie stresuj tak mamuski bo kobita by o malo co zawal dostala oczywiscie w miejscowej gazetce bedzie chuczalo bo taka atrakcja ale jaja mamuska mi dzwonila 100 razy czy napewno do domu dotarlem a najlepsze jest to ze jak odjechalismy to radiowoz przyjechal i nas szukali hahahahaha stary mowi ze we wsi go zlinczuja tera hahahah ale wypad rewelacja przynajmniej dla mnie tylko na A2 troche mi sprzet zaniemogl nie te przedkosci marco zarzuc jakies fotki z wiochy Edytowane 9 Września 2006 przez radek320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 no ladnie se latacie a ja kuźwa bez sprzeta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 no nieźle kolejny udany wypad :)zrobiliśmy mały terror Wierzei :banghead::D:Dmarco zarzuc jakies fotki z wiochyjutro wrzuce fotki co prawda nie wiele tego ale za to fajne :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 A ja miałem awarie kompa i z wami nie dałem dzis rady latac, niestety aku siadło mi do końca i byłem zmuszony do kupienia nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 cytat: "no i oczywiscie w miejscowej gazetce bedzie chuczalo bo taka atrakcja jaka zescie z ibiza zaprezentowali to nie zdarzyla sie pewnie jeszcze nigdy" że co ? mówita serio ? jezeli tak co mówcie w jakiej ! zrobie se skan, powiększenie, wydruk i powiesze na ścianie :cool: więc niestety mój patent na żarówki H4 nie zdał egzaminu ! fuck :) za bardzo się grzeje i topi owiewe ;( więc pozostaje przy starych ! a i spawania nie odebrałem, bo koleś olał sprawe :crossy: :banghead: w poniedziałek zawoże do Poznania i moze od ręki zrobia ! pozdrówki - do zoba niebawem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Moze dzisiaj jakies spotkanie????Pogoda ładna, idealna na latanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) Moze dzisiaj jakies spotkanie????Pogoda ładna, idealna na latanie. Czemu nie ja zawsze jestem chętny na :) :crossy: :banghead: Edytowane 10 Września 2006 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Kurcze nie byłem aktywny 2 dni a tutaj tyle się działo. :) Polatałbym, polatałbym w najbliższym czasie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 MOZE DZIS 18.00-18.30?? KTOS CHETNY??POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi