IBIZA Opublikowano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 ja bym chetnie polatal ale w piatek lub sobote bo wczesniej nie dam rady. Radas zarzuc linka z twoim filmikiem to inni tez sobie zobacza.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 no to ktoś nawywijał a teraz my będziemy cierpieć widze juz czarny sceneriusz teraz na bank ruchacze nie dadzą juz nam spokoju i pewnie bedą meczyc aż w końcu zlikwiduja miejscówke tak jak kiedys stajenkę kto chętny na jutro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 z checia wpadne jutro laczka spalic :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 właśnie słyszałem w radiu że popołudniu ma zacząć padać ale mimo wszystko proponuje 18.00przy dojeździe pamiętajcie o utrudnieniach związanych z kolarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 czarny sceneriusz teraz na bank ruchacze nie dadzą juz nam spokoju nie ruchacze tylko pieczary hehehehehdamy rade wkoncu jestesmy nierozpuszczalni czy jakos tak pewnie sie zjawie dzis Ibiza linka chyba nie dam bi wtedy to juz napewno moto nie sprzedam hehehhepozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Ibiza linka chyba nie dam bi wtedy to juz napewno moto nie sprzedam hehehhepozdro Niczym sie nie przejmuj...ja widziałem to na żywo :biggrin: :bigrazz: :D Podpisano: Potencjalny kupiec :D Co do bulgarskiej to jestem na bank! :D :bigrazz: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 ja pewnie tez bede. zmuszony jestem jednak wyciagnac z garazu najtajniejsza bron :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 A co do jutro to możemy o 17?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) już napewno moto nie sprzedam hehehhespoko Radek ja zawsze mogę jakieś ładne fotki włożyć zmuszony jestem jednak wyciagnac z garazu najtajniejsza bron a co to kolejna tajna brońto już wiem czemu ta co umnie stoi kurzem zaszła Edytowane 7 Września 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 norbi czym a w moto masz jakies kino ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 jesli umawaimy sie na 18 to ja dzis tez sie pojawie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 norbi czym a w moto masz jakies kino ??? niestety jeszcze sie nie dorobiłem... :bigrazz: ale kto wie ..pomysle o tym :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 ja sie tez o 18 pojawie moze nawet troche przed pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 też się pojawię,ale będę trochę po 18.00.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Jestem o 18 :bigrazz:) Do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi