LUZIPOWER Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) o jakim wy kinie pier*olicie !tu macie kino z kakolewa !http://video.google.com/videoplay?docid=-4504705252081849038pozdro Edytowane 4 Września 2006 przez LUZIPOWER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Luzi ten film z kąkolewa całkiem niezły tylko brakowało w nim jednej sceny :) :) (wiesz jakiej) :) .Marco kiedy będzie ten film??? :evil: Edytowane 4 Września 2006 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Tak "Kino letnie" :evil: Wiemy co bedziemy robić zimą. Tylko norbi "autko" :) musi załatwić. Luzer dla Ciebie filmik był odpowiedni :) Ojj tak żałujcie kto nie był i ty Szymon, za wczesnie się zmyłes :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 tu macie kino z kakolewa !http://video.google.com/videoplay?docid=-4504705252081849038pozdro ale jaja, muza zaje*ista :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Luzi ten film z kąkolewa całkiem niezły tylko brakowało w nim jednej sceny :) :) (wiesz jakiej) :) . Kurde czepiać się przestańcie ! po pierwsze amora miałem wyjebanego oraz ustawionego na minimum i on zawinił, po drugie jak się uczysz to zawsze może cosik się stać, a po trzecie sami zacznijcie cosik robić ! :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Luzi fajny ten filmik :) Chyba w piatek pojade zmienic oponke bo sie jakos skonczyla ;) i moze w piatek bede mial chwile czasu by polatac a pogoda ma byc ladna wiec moze sie spotkamy na bulgarskiej??????????????? Pozdro dla wszystkich. Radas rozumeim ze widziales wreszcie ten filmik z Bednar jak testowales moto :) Lisek mi wlasnie wyslal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 no filmik radasa z tłumikiem wyj*bany na maxa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 no filmik radasa z tłumikiem wyj*bany na maxa :) moze mi ktos wyslac ten filmik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 albo niech wrzuci na jakis serwer, bo ja tez chetnie bym ogladnał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Radas rozumeim ze widziales wreszcie ten filmik z Bednar jak testowales moto tttaakkkkk wkoncu widzialem mialem w archiwum linka od liska tylko moja pani zapomniala mi powiedziec ah te kobitki kiedy polatamy co sie z wami dzieje pozdro mam do sprzedania szczeniaki owczarki niemieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 jutro ma być ciepło i bez deszczutrzeba to wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Dzisiaj ktoś jezdził około godziny 19? Zdaje mi się że widziałem Siwego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody-sbt Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Dlaczego nie wpadliscie na Bulgarska dzisiaj??? Niestety doszlo do nieprzyjemnego zdarzenia, prosciej mowiac do wypadku pomiedzy dwoma motocyklistami(nie znam, nie pojawiali sie na lechu)!!! Jeden gosc na starym sraczu 600 , a drugi na zx-6r !!! Troche sie poturbowali motocykle rowniez z dwoch stron dostaly!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Niestety doszlo do nieprzyjemnego zdarzenia, prosciej mowiac do wypadku pomiedzy dwoma motocyklistami(nie znam, nie pojawiali sie na lechu)!!! Jeden gosc na starym sraczu 600 , a drugi na zx-6r !!! Troche sie poturbowali motocykle rowniez z dwoch stron dostaly!! :bigrazz: co oni wywineli? daj jakies szczegoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody-sbt Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Jeden na kawie jechal rownolegle do stadione w jednej z wydzielonych sciezek startowal od strony lasku( fortu), a drugi na suzuce jechal od boku tez od strony fortu tylko bardziej ku stacji benzynowej i dwaj ruszyli !!! I obaj wpie**olili jeden na suzuce wzial przychamowal lekko potem odkrecil manete i uderzyl w tyl kawy tak ze rejstra zawinela sie w lekki rulonik i obja zaliczyli szlifa motory lekko pokoziolkowaly z dwoch stron porysowane, na szczescie nikomu sie nic nie stalo , a to najwzniejsze!!! Aha jeszcze przyjechaly paly z drogowki i robily dochodzenie lecz niestety musialem sie zwijac :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi