LUZIPOWER Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 zprostuj stary bo pomyślą, że cię po krzakach ciągnałem ;) ta droga się nie nadaje na jazdę ! tymbardziej nocą - już nie będę tamtędy jeździł ! no ja cosik tam pośmigałęm ! ten cholerny amor ! fuck ! jak będą foty to dawać ! tej mój kumpel ma R6 na sprzedaż - 2002 wszystko jest ok ! technicznie bez zarzutu ! jedynie dolnych owiewek nie ma - oto całe braki ! 15.000 zł - jak by co dawać znać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 zprostuj stary bo pomyślą, że cię po krzakach ciągnałem :cool: ta droga się nie nadaje na jazdę ! tymbardziej nocą - już nie będę tamtędy jeździł ! no ja cosik tam pośmigałęm ! ten cholerny amor ! fuck ! jak będą foty to dawać ! tej mój kumpel ma R6 na sprzedaż - 2002 wszystko jest ok ! technicznie bez zarzutu ! jedynie dolnych owiewek nie ma - oto całe braki ! 15.000 zł - jak by co dawać znać ! To raczej ja cię tam ciągnełem ;) Nie no droga jest straszna do jazdy w nocy, przyznaje, ale w ciągu dnia całkiem, całkiem. ;) Wracając do chaty juz konkretnie próbowałem cosik na koło. Teraz się czuje troche pewniej i coraz lepiej mi wychodzi. Co prawda nie tak jak Ibizie ale... zawsze :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 ale ty łoś jesteś ! trza było próbować jak byłes na parkingu ! a nie gdzieś w lesie ! a jak być orła wywinał konkretnie to ciekawe kto by cię pozbierał i w jakim czasie ! oj kris, kris ! albo szalej na wiochach z kimś albo tam gdzie są ludziska ! pozdro i pracuj nad fotami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Spoko Luzer tak ostro to nie idę. Foty jutro będą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 o dziwo dotarlem na prakig ;) frekfencja wreszcie wlasciwa :flesje: tylko dlugo sobie nie polatalem ;) a kiedys w koncu tzreba cwiczyc. Jak nie tam to gdzie?? jak nie wtedy to kiedy?? Pozdro dla wszystkich. Tez czekam na jakies zdjecia choc w sumie to nic ciekawego dzis nie mozna bylo pokazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witam wszystkich i pozdrawiam z chorwacji...jest sympatycznie ale tylko skutery maja do wypozyczenia :flesje: :) (200km tym sprzetem zrobilem w dwa dni:)... ratuje sie jak moge aby na dwoch kolkach polatac:))) we wtorek wracam... i melduje sie na bulgarskiej:))) ZIUT i PABLO spoznione ale szczere STO LAT i WSZYSTKIEGO NAJ... P.S. TROCHE SPRZETOW TU LATA ALE nikogo jeszcze nawet na kole nie widzialem jakby NIEZNISZCZALNI tu wpadli to byloby SHOW:)))) ;) POZDRO ;) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Tez czekam na jakies zdjecia choc w sumie to nic ciekawego dzis nie mozna bylo pokazac. No bo nie widziałeś jak konczyłem laczka mojego ;) Fajnie dzisiaj było pozdrawiam ekipe!! Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez mati1411 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Oto fotki: www.kris02-fotki.freehost.pl Co prawda nie są takie jak zrobione przez Marca ale zawsze :flesje: Trochę mało tego, ale praktycznie 3 niezniszczalnych jeździło ;) Kumpel Finka niestety nie zrobił ;) Mati filmik jest za duży by gdzieś go wsadzić. Jakby co to dawaj płytkę i ci zgram. Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 według mnie całkiem niezłe fotkitylko nad stronką bym troszkę popracował bo troszkę błędówwidze że nawet na jedną fotkę się załapałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 widze że nawet na jedną fotkę się załapałem :flesje: ja tez ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 no załapałeś się - prawie z rowem na wierzchu :flesje: więc stwierdzam, że trza się przełamać i stawiac wyżej, bo to co jest teraz to lipa straszna ! i co pogodynka mówił, że będzie padać po południu w piątek... 2 foty wybrałem, więc nie jest tragicznie ! a ogólnie koleś fajne foty pstryka - troche portenuje i bedzie prawicą Marca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Stronka była na szybcika robiona więc... :flesje: Chłopaki są i filmiki:http://rapidshare.de/files/30708085/bu_garska_005.avi - luzer http://rapidshare.de/files/30707442/bu_garska_006.avi - mati Przekaże Kumplowi małe "uwagi" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_t_o_p_a Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (wczorajszy fotograf Krisa02) Ciesze sie ze sie foty podobaly ;) nie zdazylem ich jeszcze obrobic bo Kris02 chcial je szybko umiescic ale co tam ;) nastepnym razem zrobie lepsze zapewniam :flesje: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 s_t_o_p_a witamy na forum, fotki całkiem spoko.Spotkanie bylo pierwsza klasa, duża frekwencja itp.Najbardziej podobało mi sie moto koleżki co przyjechał chyba ostatni, czerwono-bialy sprzet, i przeleciał kilka długości parkingu na kole. ;) :flesje: zajebista maszyna...Kiedy następne spotkanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Witam. Zdjecia fajne !!! nawet na pare sie zalapalem :) Kiedy znow sie widzimy??????? Apropo tej laski na moto to chyba przyjechala jak wracalem bo mijalem jakas kobiete na moto jadaca w strone bulgarskiej na streecie zrobionym z cbr 600rr tak 2004-2005r. Pozdrawiam. dzieki za fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi