TOMAJ Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 JA tez dzis odpadam. na moto nie siedzialem od srody-za duzo pracy :icon_exclaim: :biggrin: 3majcie sie :bigrazz: Moze jutro ktos bedzie chetny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Moze jutro ktos bedzie chetny?? :icon_exclaim: :biggrin: :bigrazz: tylko myślę że tak koło 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 IBIZA i ZIUT dosiedli dzisiaj mojego horneta i dopiero zobaczylem co on potrafi :biggrin: Tylko szkoda ze ja tak nie potrafie zapanowac nad moim sprzetem duzo mi brakuje umiejetnosci zeby przejechac na gumie ponad pol parkingu :icon_exclaim: ale jestem dobrej nadzieji moze w przyszlym sezonie kto wie??? :bigrazz: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) tylko myślę że tak koło 18Jestem za! Tez sie pojawie :icon_exclaim: Edytowane 22 Lipca 2006 przez mati1411 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Sprzedałem sprzęta i chyba tramwajem bede musiał przyjechać...Co za dolina :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Jednoślad leci jeszcze w środe o 19.00->powtórka :biggrin: Tak jak napisał Fat było kilka przelotów IBIZY i jeden chyba wspólny z ZiuTem........Oglądam sobie relacje z Bednar a tu taka niespodzianka hehehe :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 To o 18tej na parkingu pasuje wszystkim?? :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 23 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Szkoda ale ja dzis nie dam rady. Tomaj zajebiscie sie lata na kole tym twoim sprzetem , jak tylko wrocilem do domu to juz patrzylem na allegro za ile mozna cos takiego wyrwac bo moim skromnym zdaniem nadaje sie do stuntu :icon_exclaim: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 No to widzimy sie na parkingu dzisiaj :icon_exclaim: Domel tez sie zapowiedział ze wpadnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) IBIZA - teraz jesteś gwiazdą TV :wink: :eek: W relacjie z Bednar w dzisiejszym bJednośladzie było parę urywków z Tobą w roli głównej, Mały chyba też gdzieś tam śmignął w tle. właśnie dzis też widziałem :icon_exclaim: pierwsze ujęcie z ziuTem a drugie już solo :lapad: a właśnie :biggrin: niektórzy chwilowo są bez sprzętu ale też trenują: http://img231.imageshack.us/my.php?image=2mh1.jpg i http://img236.imageshack.us/my.php?image=1lj0.jpg oraz http://img204.imageshack.us/my.php?image=3nz9.jpg :bigrazz: :clap: :clap: Edytowane 23 Lipca 2006 przez bartusdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 a właśnie :) niektórzy chwilowo są bez sprzętu ale też trenują:kurde ale nieźle wymiatacie ;) "prawie jak stunt" ;)taki sprzęt też już kiedyś na bułgarskiej testowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) :smile: widzialem sie dzis w TVN-Turbo :banghead: jakies cale 5-10 sek ale fajnie jest sie gdzies zobaczyc :) kiedy trenujemy na bulgarskiej bo juz mam nowe pomysly ;) ;) Edytowane 24 Lipca 2006 przez IBIZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Ibiza dasz mi autograf? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Ibiza dasz mi autograf? ;)mówiłeś że juz ci dałja poproszę od Was obu po autografie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 a wy myslicie ze t ota kgratisowa wystapiliscie w TVN - szykowac dla mnie po 1000 jak pojawie sie na Bługarskiej Ps. p oBednarach dostalem zapalenia oskrzeli - al eju zjest lepiej- motocykl zciagnąłem z bednar - naprawie i na najblizszym spotkaniu sie melduje bo prawie 3 tyg na moto nie siedzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi