Riko Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 dzisiaj pedze po nowego Bike z Luzim i Norbim, mam nadzieje ze bedzie wszystko si :buttrock: i w niedziele na blugarskiem bede juz smigał nowym moto :cool: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 pablo - nie gadaj :cool: dla mnie to jest ibiza :cool: :buttrock: Luzi - na 100000 % to Janis a nie Ibiza - zreszta stałem niedaleko i widzialem ten moment kiedy przybijali piatke - Riko- powodzenia - oblookaj dobrze motocykl zebys nie kupil szrota po mega strzale - korwa szkoda ze nie mam czasu zeby jechac z wami to bym doradził - widzialem juz niejednego szrota doprowadzonego do stanu idealnego i dobrze wiem po czym to poznac - pomimo ze na pierwszy rzut oka wyglada idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 dzisiaj pedze po nowego Bike z Luzim i Norbim, mam nadzieje ze bedzie wszystko si :buttrock: i w niedziele na blugarskiem bede juz smigał nowym moto :cool: Widze ze kolejna flaszka sie kroi...:cool:Co do ewentualnego wyjscia w sobote to ja musze spasowac, sesja w toku...Ale spoko, spoko wszystko sie nadrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 NEH jak chcesz to moge ci zrobc sesje fotograficzna w lagu hehe :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Dokladnie Tomaj zrobimy Nehowi sesje fotograficzna jutro na imprezcfe, jutro obecnosc obowiazkowa przeciez Neh obchodzi urodzxinki, no i przy okazji opijemy moje nowe moto :buttrock: Jeszcze raz dzieki Norbi i Luzi ze pojechaliscie ze mna pozdrowienia dla wszystkich Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 a kupiles tego bandziorka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 okazji opijemy moje nowe moto co to dlaczego nikt nic nie wie co Riko robisz tajemnice dawaj na forum co to za padlina jest Neh wszystkiego naj pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 co to za padlina jest ładna padlina ładna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 co to za padlina jest ładna padlina ładna :D http://borg.celinternet.pl/priv/mientus/foto/1a.jpghttp://borg.celinternet.pl/priv/mientus/foto/1a.jpg niewiem czy bedzie działał link...ale to jest to:))) troszku sie targowaliśmy...i poszła godnie;)p.s. W Łodzi w maku oszukuja na HAMBURGERACH :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Linkor działa. Riko SUPER TA PADLINA :D :D Edytowane 20 Października 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 No ładna sztuka, gratulacje! :D Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 no oby dobrze się spisywał GRATULACJE RIKOjuż widze jak Norbi oglądał przed zakupem :Djak nie strzela to nie bierzemy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 już widze jak Norbi oglądał przed zakupem :Djak nie strzela to nie bierzemy :D JUZ STRZELAŁEM !!! WYDECH JEST PUSTY WIEC OGIEN IDZIE W CHOLERRREEE :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 JUZ STRZELAŁEM !!! WYDECH JEST PUSTY WIEC OGIEN IDZIE W CHOLERRREEE no inaczej to byś nie kupił :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 JAK NARAZIE TO JA, LASKA I RIKO JESTESMY O 13 NA BUŁGARSKIEJ W NIEDZIELE NA 100 % WPISYWAC SIE KTO BEDZIE!!!! NIEZALEZNIE CZY BEDZIEMY ROBIC FOTO CZY NIE!!!P.S. AHA I KLIER BEDZIE :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi