marco Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 czyzby wszyscy byli wykonczeni wczorajsza wycieczka ???a propo kilka fotek z wypaduhttp://marco.website.pl/kakolewo/160806/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Podlece zara na B może ktoś tam będzie cos katował :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Czy mi sie wydaje czy dzis lataliscie kolo mojego domku tak kolo 23?? Bo ktos mi pod domem strzelal z tlumika :D Mi sie podobalo w Kąkolewie mimo pogody. Zawsze jakies nowe doswiadczenia zdobyte. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 na miescie posucha wlasnie wrocilem z objazdowki w nadzieji ze kogos spotkam a tu niccc :D jak jutro pogoda dopisze moze jakies latanko wieczorm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 na miescie posucha wlasnie wrocilem z objazdowki w nadzieji ze kogos spotkam a tu niccc :D To coś cieńko szukałeś, albo się już ekipa zmyła spod Okrąglaka :crossy: Dzisiaj wieczorem się na mieście trochę działo. Przeloty w 10-12 sprzętów, latanie na gumie po Katowickiej i autostradzie, takie tam... Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 jak by ktosik chciał kiknąć w jaki sposób się tam wiara bawiła... http://www.extreme-squad.com/kakolewo/index.php i z czym do ludu chopoki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 jak by ktosik chciał kiknąć w jaki sposób się tam wiara bawiła...http://www.extreme-squad.com/kakolewo/index.php no to dalismy dupy :/ trza bylo przeczekac ten deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 nie chusteczki nie widać było żeby ten deszcz miał przestać padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Jaco na gg mówił, że od wieczora przestało padać, a następnego dnia (czyli wczoraj) pogda była super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Ibiza dobrze słyszałeś też sobie latalismy a że akurat koło ciebie przejeżdżalismy to postanowilismy dać pare odgłosów Norbi nie mógł sie powstrzymać od strzelenia tłumikiem NEH sorki jakbym sie rozjechał na pasach na Hetmańskiej śpieszyłem sie na chocisza do golaza filipa i później do domu i do roboty :D :crossy: :clap: Luzi zdjecia dobre na maksiora :cool: :smile: Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Witam :clap: Kiedy się spotykacie następnym razem na Stadionie :D Chętnie bym wpadł :smile: Może dzisiaj :crossy: :cool: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 ja dzisiaj oddałem maszyne na regulacje zaworów i gaźników, oraz skracany będę miał łańcuch więc weekend z głowy :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 ja nie wykluczam ze sie dzis pojawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 A o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Ja około 18 też zawitam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi