LUZIPOWER Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 gdzie latać... ja mam zamiar poćwicyć trochę gume, bo mam doline, że mi nie wychodzi ! a później sie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 NO TO ŁADNIE TOMAJ DAŁES POKAZ na bednarach jak ja wywinolem to kto mowil ze ty jestes nastepny w kolejce hehhehe dobrze ze tobie nic nie jest moto sie zrobi kropelka i trytki daja rade pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Było zajebiście - Marco czekamy na zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Tomaj a tak pieknie prezentowal sie Twoj Hornet :/ teraz plany o lepszym wydechu chyba pojda w odstawke ? pokaz jakies foty, zeby niektorzy mogli zobaczyc jak zaszalales :)a i jakies zdjecia przydaly by sie z dzisiaj, bo mi motocykl sie rozsypal i narazie pozostaly mi zdjecia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 no było konkretnie ! wiara jeszcze wymiata w Pamiątkowie - ja musiałem się zawijać, ale potrenowałem konkretnie ! już mi troche lepiej idzie na gume ! wszystko z czasem albo trochę później... :) Nasz zawsze obecny fotograf trochę się dzisiaj napstrykał - czekamy na fotorelacje paparazii ;) Dziękówka wszystkim za tak liczne przybycie - było rewelacyjnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) spoko spoko przysiedzę troszkę przez noc i jutro coś sie wstawikurna dzis to materiału nazbierało się sporo każdy coś chciał :)po wstępnej selekcji zostało mi ponad 200 fotekdla każdego coś ciekawego się znajdzie wybiorę parę najlepszych i wrzucę na stronkę Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Wreszcie zebralo sie wieksze grono na Bulgarskiej. Ciesze sie ze udalo mi sie do was dobic. Szkoda Ziut ze nie mialem okazji polatc na twoim sprzecie. Na przyszly raz dopracuj go tak by dluzej dalo sie na nim jezdzic :) . Pozdro dla wszystkich. Tomaj wazne ze Ty jestes caly a sprzeta napewno naprawisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 No i po nocnych roszadach znów niezniszczalni dawali pokazy na mieście palenie laczka te sprawy, ja juz nie mam co palić ;) ;) ;) Najlepszy był mati z kilerem chyba z 3 albo 4 razy sie zgubili albo nie doszłyszeli do końca gdzie jedziemy i później nas szukali po mieście :P :) :) dzięki wszystki za wspólnie spędzony czas była rewelka ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zguba też sie wpisuje :) Dzisiaj było dobrze w H!!! Połataliśmy całkiem sporo!! (ja zrobiłem o 3 skrzyżowania więcej ;) ) Pozdro all!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Ta dzisiaj naprawde bylo zajefajnie :) tylko ja ciagle na tym pierdziotku wachalem spaliny ciagle stylu ;) ale to nic przynajmniej znowu na dwuch kolach :) ;) pozdro dla wszystkich ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) A dzisiaj pogoda dół na maxa ;) wszystkie kości mnie przy tym bolą :) kurde nie mogę dogrzać do zdjęć Marka i do next wypadu ! - Radas > kiedy wielki Come Back ? ;) Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez LUZIPOWER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 nie lotej tak fotki właśnie idą na serwerniestety mam tylko neo 128 więc proszę o wyrozumiałośća pogoda dolina na maxaPSRadek wraca we wtorek a rekę ma i tak w gipsie prawie do końca sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 jutro wracam do domu i na najblizszym spotkaniu sie napewno melduje Luzi jak sie spotkamy to pogadamy bo to jest dluzszy temat i nie tak prosto ale dasz rade pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 We wtorek lotnisko kąkolewo ??? We wtorek lotnisko kąkolewo ??? We wtorek lotnisko kąkolewo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 We wtorek lotnisko kąkolewo ??? We wtorek lotnisko kąkolewo ??? We wtorek lotnisko kąkolewo ??? No właśnie ??????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi