mati1411 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Miałem dzisiaj być pocynić nowym wydechem a tu dupa. Kupiłem przedwczoraj disclocka i dzisiaj to sie na mnie zemściło :( pozbawiłem sie przedniego hamulca :evil: co prawda jutro juz na 90% będzie naprawiony (mam nagrane części) ale dzisiaj olewam jazdę do poznania na jednym hamulcu. Wiec bawcie sie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 dzisiaj można się pouczyć driftu :( pogoda sie skopala ;( a byo tak pięknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Laska, jakbyś jeszcze potrzebował opony to: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=119375503 Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) i tak jak mówiłem wcześniej ! na chwilkę wyjechałem, ale z tą zębatą w taką pogodę to los masakros ! przy stówie na piątym na dodanie gazu mnie bokiem stawiało :icon_razz: choć z drugiej strony można niezłe drifty se poćwiczyć ! :icon_mrgreen: gdzie jest słońce ? :) halo słoneczko :P Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez LUZIPOWER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 :P Co za lipa ale pogoda do dupy :icon_razz: :) Sloneczko gdzie jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 :P Co za lipa ale pogoda do dupy :icon_razz: :) Sloneczko gdzie jestes Masakra jeszcze dwa dni temu narzekalismy co za upał (wręcz gorącz) a dziś dolina nie mozna moto latać bo leje jak tak dalej bedzie to na tor sobie deszczówke założe :icon_mrgreen: Fat to twoje ogłoszenie tej oponki?? Gdzie moge obejrzeć ta opone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Fat to twoje ogłoszenie tej oponki?? Gdzie moge obejrzeć ta opone??Moje. W weekend siedzę w Swarzędzu, a normalnie to mam ją u siebie, w Luboniu. Wal a priv jakby co, albo 508 300 279. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 oki Fat dziś jestem zabiegany troche jak nie bedzie problemu to w niedziele zadzwonie i sie dogadamy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 No pogoda do dupy totalnie!!!!!!!!!!! ciekawe jaki bedzie caly sierpien? Mam nadzieje ze sie poprawi bo jak nie to bedzie straszna lipa :icon_razz: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 halo - ma ktoś rękawice jakies fajne na sprzedaż ? nalepiej z niebieskim kolorem, albo czorne ! z protektorami ! a no i chętnie bym się wymienił na kaski z kimś :icon_razz: marko - ty masz tej samej firmy ! może sztuka za sztuke :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 WITAM SZANOWNE GRONO MOTOCYKLISTEK I MOTOCYKLISTÓW Z POZNANIA Mam taką gorącą prośbe potrzebuje wynając mieszkanie 3 pokojowe dla trzech dziewczyn studentek. Super by było. gdyby było blisko ASP. Jeżeli by ktoś coś wiedział to bardzo prosze :buttrock: Z góry dziekuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Mam taką gorącą prośbe potrzebuje wynając mieszkanie 3 pokojowe dla trzech dziewczyn studentek. Super by było. gdyby było blisko ASP. Jeżeli by ktoś coś wiedział to bardzo prosze :banghead: 3 pokojowego nie mam ale 2 pokojowe jak najbardziej jakbys byl zainteresowany to odezwij sie na gg ps. fajne te koezanki :) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 ps. fajne te koezanki :buttrock: :banghead: a fajne maja motory? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 ps. fajne te koezanki a fajne maja motory? A te koleżanki mają jeszcze inne fajne koleżanki?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 A te koleżanki mają jeszcze inne fajne koleżanki?? :banghead: Ja...., no mogłam sie domyśleć, że tak bedzie :buttrock: Ja pisałam poważnie. Nie, nie mają motorków i są zielone w tym temacie. To artystki - malarki -zielony temat dla mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi