ziuT Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 moze w końcu mi sie uda oderwać przednie koło od ziemi ;)) :banghead: polecam opatentowana przez Ibize i mnie metode "z kraweznika" :) jest duzo latwiejsza niz z gazu lub ze sprzegla :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) To wielkie odkurzanie w sobote 13.30 :banghead: :) :icon_question: Siema ! Nie wiem czy pamietasz rozpoczecie sezonu w Pozku. Spotkalismy was pod jakims hipermarketem i potem podprowadziliscie nas pod malte. Bo sami bysmy tam chyba nigdy nie dojechali ;). Sprzety to nsr 125, honda varadero 125 i zx 6. Potem was przy motorkach nie bylo to nie mielismy jak wam za to podziekowac !!!! Pozdro !!! Skojarzyłem Ciebie po hornecie 600 i masz blache PO TOMAJ jak sie nie myle. Edytowane 9 Czerwca 2006 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 polecam opatentowana przez Ibize i mnie metode "z kraweznika" :) jest duzo latwiejsza niz z gazu lub ze sprzegla :icon_question: Krawężnik pewnie mnie tez nie ominie :banghead: ;) ;) puki co poprubuje z gazu i sprzegła :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Trajka66 dobrze kojarzysz :banghead: do nastepnego spotkania pozdro :icon_question: do zobaczenia wszystkim dzisiaj o 13.30 ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 może dziś przy niedzieli i pięknej pogodzie ktoś chętny na odkurzanie np o 15 na bułgarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ziut masz racje nasza metoda jest najpewniejsza z kraweznikiem :notworthy: a wogole to moze dzis kolo 15 bym dal rade wpasc na bulgarska ale jeszcza nic pewnego. Bedzie ktos? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja moge byc 0 15 bo po obiedzie jestesm wolny :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Czerwca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Wpadme też!! o 15.00!! Aha, o 16.30 Maniek jedzie w Pretendentach, może skoczycie ze mną na Tor Poznań oblukać???pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Aha, o 16.30 Maniek jedzie w Pretendentach, może skoczycie ze mną na Tor Poznań oblukać???będę o 15 i jedziemy potem zobaczyć w akcji mańka i resztę ekipy z forum Edytowane 11 Czerwca 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 postaram sie tez jakos dotrzec jeszcze nie wiem czym ale sie postaram :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja sie rowniez pojawie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 ja sie teżpokarze tylko nie tak jak wczoraj marco żebedziesz 45 min po czasie ;) później wszyscy na tor :notworthy: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) samochodziarze ostatnio nabrudzili nam na parkingu i trzeba znowu zrobić porządki proponuje odkurzanie dziś o 15 o ile pogoda się utrzyma ;)do zobaczenia pozdro Edytowane 15 Czerwca 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 No to ładnie ja jedynie moge pozamiatac bo do odkurzania jestem za cienki ;) ;) Pogoda sie uczyma wiec dawajcie na Bułgarską :lalag: :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 SIET mi znów nie pasuje , ale jutro jakby co jestem na bank!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi