marco Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) a mnie najprwdopodobniej nie bedzie choc cuda sie zdazajacoż za strata :icon_twisted:wiec kto wie jakby co to wybawcie sie za mnieno to masz jak w banku spotykamy się jutro o 18 Edytowane 31 Maja 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 No to się spotkaliśmy, fotki wrzucone, filmików 4 można zassać jak by się komuś chciało: Tutaj foty Filmik 1 - 4,5MbFilmik 2 - 7MbFilmik 3 - 8,1MbFilmik 4 - 11,7Mb a felgą się nie przejmuj ziuT, się wyklepie :bigrazz:miło było Was kilku poznać wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 zrobilem sobie kuku i zabawki sie zpsuly :icon_mrgreen: cukierka nawet nie dostalem!!! pie**ole taki dzien dziecka :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Szkoda że mnie nie było:)Ah może w sobote tez sobie polatamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Dla mnie najlepszy był Radek na SHL... :bigrazz: :icon_mrgreen: :) "wszystko co ma dwa koła może jechać na jednym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Dajcie znac kiedy powtórka Ziut nieżle fiknął - szkoda ze nikt fotki nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Wszystko bylo pieknie do momentu gdy Ziut spadl z moto. Wierze ze szybko doprowadzisz sprzeta do porzadku. Dobrze ze Tobie sie nic nie stalo. Pozdrawiam i czekam na rewanz na torze :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) dzisiejsz fotki :bigrazz: na końcu mały deserek wszyscy się najarali na sprzęcik http://img189.imageshack.us/my.php?image=dscf44662by.jpg Edytowane 1 Czerwca 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Tej, widzieliście to :) Znów jakieś UFO wyądowało na Bułgarskiej :( http://img431.imageshack.us/my.php?image=DSCF4375.jpg :bigrazz: :icon_mrgreen: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Znów jakieś UFO wyądowało na Bułgarskiej lądowanie bylo twarde :icon_mrgreen: jak moglem porysowac lakier :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 ziuT-ek ja ci moge wyprawki emulsją porobić :bigrazz: przecież mieszalnie w robocie mam :icon_mrgreen: :) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 spoko, juz zrobilem akwarelkami :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 MYSLE ZE JAK TROCHE POCWICZE TEZ BEDE TAK ODKURZAC :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) MYSLE ZE JAK TROCHE POCWICZE TEZ BEDE TAK ODKURZAC :icon_twisted: ...póki co to kozacko hamujesz :icon_mrgreen: :biggrin:Niezłe to było Edytowane 2 Czerwca 2006 przez NEH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 po chwilowej awari serwera wrzuciłem jak zwyklewszytkie moje fotkihttp://parking010606.fajnafotka.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi