Kuba 89 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Tiaaa ja akurat w okresie wakacji pracuje w okolicy i trzymam tam moto na parkingu. Jest to jedyna opcja wyjazdu bo wszędzie indziej są zakazy itd wiec latam tamtędy. Bo to jest Polska zakazy poustawiali, ale objazdy już nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Na ulicy Garbary, na wysokści szpitala tysz jest zakaz jazdy moturów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Na ulicy Garbary, na wysokści szpitala tysz jest zakaz jazdy moturów.No chyba jest ale widziałeś żeby ktoś na to kiedyś zwrócił uwage ???? :P :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Witam. Uwaga na ul. Krysiewicza w Poznaniu. Zakaz ruchu motocykli ze względu na szpital dziecięcy. Policja będzie się czaić. Może ktoś powieli info w innym dziale bo ja nie mam pomysłu gdzie to powiesić. Pozdr Adam A samochody to niby w papciach jezdza? Czysta hipokryzja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cityraider Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Nie wiem ,gdzie ci urzednicy maja rozum,ale Garbary i Krysiewicza to koszmar ,nie daja nam wyboru i musimy łamac zakaz ,bo niestety nie pomyslano o objazdach dla motocyklistów -jak kiedys sie ustawi tam policja to mandatu i tak nie przyjme bo to paranoja.Ciekawe ile jeszcze takich przypadków jest w tym miescie???? A co ma zrobic ktos kto przyjezdza tu w odwiedziny lub jest przejazdem i sie zgubi -trafi na takie miejsce ..mandat???!!!! Paranoja i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerbit Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Nie wiem ,gdzie ci urzednicy maja rozum,ale Garbary i Krysiewicza to koszmar ,nie daja nam wyboru i musimy łamac zakaz ,bo niestety nie pomyslano o objazdach dla motocyklistów -jak kiedys sie ustawi tam policja to mandatu i tak nie przyjme bo to paranoja.Ciekawe ile jeszcze takich przypadków jest w tym miescie???? A co ma zrobic ktos kto przyjezdza tu w odwiedziny lub jest przejazdem i sie zgubi -trafi na takie miejsce ..mandat???!!!! Paranoja i tyle ładnie łądnie poprostu sie nie zatrzymywac i już !!!!!!!!!!!!!!!! mandatu nie przyjmowac to wniosek do sondu!!!!!!! a racjia bedzie raczej po naszej stronie :P pozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf rf Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 HELLOTo kiedy planowane jest pierwsze spotkanie na Bułgarskiej takie małe pytanko może coś ruszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 no to powracamy do starej świeckiej tradycji :flesje: co środa ok godziny 18 spotkanie amatorów 2oo potem może jakieś wspólne latanie ;) :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Witam wszystkich bo dawno nie gościłem na forum (aż wstyd sie przyznać) i chce tylko dodać do tego co powiedział Kiler że oprócz co środowych spotkań na Bułgarskiej często spotykamy się też w weekendy więc jeśli ktoś chętny to zapraszam już dziś na godz 16-16,30 zaraz po Kubicy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Nadal się spotykacie? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyK1 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zobacz tutaj http://www.niezniszczalni.com/forum/viewto...p?p=46106#46106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Nadal się spotykacie? O C Z Y W I Ś C I E :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 A tak +/- do której siedzicie przy stadionie? Bo może będę trochę po 18... Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A tak +/- do której siedzicie przy stadionie? Bo może będę trochę po 18... ..ooo, jakieś zmiany? Czegoś nie wiem? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Marek, o jakie zmiany pytasz? Chwilę byłem i się zmyłem, a Kilera i Ciebie nie było :P Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi