KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Gratulacje :biggrin: Tylko spokojnie z gazem :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziey Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Gratulacje.Milego latania po winklach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 No to GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamperov Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Tylko spokojnie z gazemSię wie. Kiedy foteczki?Po weekendzie Aha no i kupiłem juz kask. Nie mogę spać po nocach...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 z tego co kojarze to do dosc dlugo przymierzales sie do kupna jakiegos sprzeta, takze fajnie ze w koncu Ci sie udalo :D. Niech sie w takim razie dobrze sprawuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Znaczy sie mamy kolejna ZR7`ke? :D Dawaj foty!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Pieknie,dawaj foty popatrzymy jak wyglada twoje szczescie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Nie mogę spać po nocach... Sie wie ,że spać nie można.GRATULACJE !!!!!! Troszke to trwało ale nareszcie kupiłeś.Napewno bedziesz zadowolony choć to nie BANDZIOR :( Pozdrawiam i 3maj sie stary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamperov Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Mimo niesprzyjającej pogody, w niedziele troszke pojeździłem. A dokładniej 12 mil. Dezcz nie padał, ale drogi były jeszcze troche mokre, dlatego nie ryzykowałem zanadto. Spokojnie się przebujałem po mieście, ale puszkarze już chcieli sie ścigać, więc dałem im tą satysfakcje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Gratulacje za kupno motoru. Szerokiej drogi, oby przestało padać, będziesz socie mógł pojeździć [z rozwagą]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Gratulacje oby Ci kawa dobrze sluzyla i byla bezawaryjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgier Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Gartulacje, od jakiegoś czasu choruję na ZRke i też se kiedyś kupię :bigrazz: Zazdroszcze ci stary :icon_mrgreen: Może kiedyś się miniemy na drogach Poznania, na pewno będe machał łapskiem :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamperov Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Oto obiecane foty mojej ZR'ki: http://img470.imageshack.us/img470/6697/dscf13105it.jpghttp://img470.imageshack.us/img470/8638/dscf13259vd.jpghttp://img468.imageshack.us/img468/2712/dscf13602km.jpg Więc tak wyglądam ja i moje moto. Niedługo przyjade nim do Poznania, tylko muszę załatwic jakiś garaż, więc może się miniemy kiedyś na ulicach miasta. Naszczęście środa była dość słoneczna także pojeździłem i coraz bardziej mi się to podoba. Moto jest naprawde łatwe w prowadzeniu i jak narazie mnie nie zaskakuje. Aha pozdrawiam policjantów na moto czychających z radarem w okolicy Tupadeł (Kuj-Pom).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 He he, nawet kolor znajomy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamperov Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 No ba, taki najładniejszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi