kamperov Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Tak jak w temacie, w sobotę stałem się szczęśliwym posiadaczem Kawasaki ZR-7!!! W tej chwili chciałbym podziękować wszystkim, którym się chciało ruszyć i obejrzeć sprzęty o jakie ich prosiłem, a w szczególności dziękuję: Dymo, Szuja, Rebel. Dofo za zakupy oraz tym wszystkim dzieki którym zrealizowałem swoje marzenie. Moto kupiłem w Jastkowie niedaleko Lublina. Coprawda umawiałem się ze sprzedawcą, że przetrzyma mi Bandita, ale przez nieporozumienie sprzedał go. Zachował się dość wporządku bo zaoferował mi Zr-7 w cenie bandyty. W poniedziałek już go zarejestrowałem, teraz czekam na ubezpieczenie i musze kupić kask. Coś czuje, że długi weekend będzie wyjątkowo udany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Gratuluje!!!Milego smigania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Fajnie, gratuluje :biggrin:Pokaż fotki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Także gratuluję... ZR7 piękna maszynka :icon_mrgreen: Oby służyła ci długo i zawsze dowiozła cię gdzie będziesz tylko chciał :biggrin: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamperov Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Dzięki!Fotki wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 noi kolejny czlowiek poczuje wolność. :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 gratuluję. Szerokiej drogi, gumowych drzew, no i bezproblemowego używania motóra :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Moje gratulacje i szerokości życze. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 :biggrin: Moje GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! I oby nam pogoda dopisała bo straszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Niech se straszą , ja sie nie dam. NIEWYMIEKAJCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 No panie!!! Tylko pozazdrościć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Gratulacje!Zapodaj fotki i szerokiej drogi:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Gratuluje!!Zajebisty sprzecior.Zapodaj zdjecia :biggrin: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Gratulacje!!! Powodzenia w jeżdżeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 gratuluje . szerokiej drogi i lepkiego asfaltu :biggrin: . Kiedy foteczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi