Paweł_87 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2003 poproszę o jakieś informacje i zdjęcia :roll: na temat tego enduro...jest to niespotykany model i dlatego ja nie moge nic znaleść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2003 witam :) ja mam Derbika Sende R :) ale V6?? cos chyba Ci sie pomyliło.... jeśli chesz więcej info na temat Derbika to napisz: [email protected] albo gg: 1134823. :P sam mam Sendę i chętnie udzielę Ci informacji :wink: zajżyj teżna www.riders.boo.pl :D to strona moja i kumpli z Chełma, są tam zdjęcia i filmiki mojej Sendy :] :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dc-Lx-Vi Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ja słyszałem tylko o: DERBI SENDA R DRD DERBI SENDA R RACER DERBI SENDA SM DRD Ale V6 :?: W życiu się z tym nie spotkałem... Gdzieś to znalazł :?: POZDRAWIAM :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2003 był do kupienia na allegro i ja go kupuje.... jak nie dziala zdjęcie to macie link http://s204.allegro.pl/photos/oryginal/12/...125389/12538979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zajefajna ta Senda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zajefajna ta Sendamasz racjęona jest piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 tak wam się podoba a z yego co słyszałem to jest tylko 3 takie sendy w Polsce(jak te nie jest jedyna) i ja ją będę miał!! :lol: rok 2001 ,8000 km przebiegu, chlodzony cieczą, 2x tarcza za 4500zł!!!opłaca się nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 człowieku bierz ją :wink: jeśli to rok 2001 to sie opłaca P:) ciekawe jeszcze w jakim stanie... ja sam mam derbiucha i jestem z niego bardzo zadowolony :) nie zamieniłbym go na żadną inną 50cm3. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 jest w idealnym stanie tylko nie ma przedniego błotnika...Slabek ty jesteś z Chełma ja z Lublina to jak sobie kupie Sende to się gdzieś stykniemy nie??mam jeszcze pytanko....nie masz problemów z serwisem??nie psuje Ci się??w tej V6 jest taki sam silnik co u Ciebie tylko motor ma inną obudowę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 spoko :D ja mam wujaszka w Hiszpanii i wszystkie części sobie sprowadzam... najbliższy serwis jest w Łodzi albo w Wa-wie... kiedyś serwis Kawasaki i Derbi był w Lublinie w salonie Ktm-a (na ulicy Energetyków), ale już chłopaki sie z tego wycofali.... nie musisz sie przejmować tym, że nie masz blisko siebie dilera, bo skoro to jest używany motorek to ma zapewne zrobione pierwsze kilka przeglądów :) czyli nie musisz sie serwisować u dilera Derbi :) ja większość prac remontowych w Sendzie wykonuje sam, bo nie jest to skomplikowany motorek, ale jeśli dojdzie do jakiejś poważniejszej usterki to zawsze możesz oddać Sendziunię do gości z Lublina na Energetyków :wink: oni robią tam wszystko co im dasz do rąk (oprócz przeglądów, które musi wykonać diler). kupuj Derbiocha i sie jakoś stykniemy :D może znajdziemy jakiś fajny teren zeby sobie polatać :D :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi