broda Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 mishe :icon_mrgreen: l vpało :bigrazz: a jak dupa??? :cool: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 mishe :icon_biggrin: l vpało :biggrin: a jak dupa??? :D ;)Broda, pało.. przez 3 dni mnie dupsko bolało po Twoim ugryzieniu :cool: Przeżyłem kilka zastrzyków przeciw wściekliźnie, tężcowi i innym choróbskom... ;) A ślad został przez tydzień!!!!!!!!!!!!!! Przy następnym spotkaniu ogolę Ci borde :icon_mrgreen: i wypalę znak na czole :bigrazz: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Broda, pało.. przez 3 dni mnie dupsko bolało po Twoim ugryzieniu :evil: Przeżyłem kilka zastrzyków przeciw wściekliźnie, tężcowi i innym choróbskom... :evil: A ślad został przez tydzień!!!!!!!!!!!!!! Przy następnym spotkaniu ogolę Ci borde :icon_mrgreen: i wypalę znak na czole :bigrazz: pozdr.teraz pisze serio nawet nie próbuj bo za moja broda to zabiję jeżeli cos jej sie stanie nie z mojej ręki :biggrin: :D ;) :cool: ;) :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 teraz pisze serio nawet nie próbuj bo za moja broda to zabiję jeżeli cos jej sie stanie nie z mojej ręki ;) :) :) ;) :flesje: :crossy:oo nowe rybnickie 0,5 wyzwanie ->ogolic brode :) :buttrock: :buttrock: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Opić,ululać ,ogolić Brode rzecz jasna :flesje: :crossy: Broda ja na Twoim mijescu już bym sie martwił ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Opić,ululać ,ogolić Brode rzecz jasna ;) :) Broda ja na Twoim mijescu już bym sie martwił :crossy:czli będzie to krwawy rybnik najpierw was powyżynam a potem potopię ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 czli będzie to krwawy rybnik najpierw was powyżynam a potem potopię ;) :flesje:tak bez buzi??? :crossy: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Mishel - nabyłem drogą kupna sześciostopniowy wibrator analny na 400 V. Była w promocji wazelina, ale podziękowałe, bo powiedziałem, że to dla Ciebie za niesłowność !!! Czuj się już jak Azja !!! To my z Węgier zdążyliśmy wrócić, fotki zapodać, a Ty pało pie**olisz coś niskiej transmisji danych ??? A kafejki internetowej to w tym tureckim mieście nie ma ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Dokładnie !! To nawet w Węgierskiej miejscowości co nazwy nie potrafię wymówić był internet i to w dodatku w ... Mc Sraczu więc nie ściemniaj tylko dawaj foty pało. :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Zgodnie z obietnicą... wrzucam zdjęcia z Rybola ;) http://rapidshare.de/files/19679028/rybol20062.exe.html http://rapidshare.de/files/19690343/rybol2006.exe.html http://rapidshare.de/files/19703784/rybol20060.zip.html ssijcie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 mishel, widok zza twojej szyby prawie jak z motocykla :icon_twisted: chciałem zdradzić, bo tego nie ma na zdjęciach, ale ja zamykałem i widziałem w lusterku. przy każdym zakręcie w lewo mishel otwierał drzwi i wystawiał kolano ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Mishel pało ten pierwszy link to co to jest ???I powiedz fotografowi, żeby tyle nie chlał, bo tak mu łapy chodziły, że wszystkie foty poruszone i rozmazane :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Mishel pało ten pierwszy link to co to jest ???I powiedz fotografowi, żeby tyle nie chlał, bo tak mu łapy chodziły, że wszystkie foty poruszone i rozmazane ;) Tym fotografem był Twój syn ;) więc jak są jakieś reklamacje, to proszę je do niego kierować :icon_twisted: A tak przy okazji... świetnie wyglądasz wcinając kiełbaske :) Aż Ci troszke pociekło ;) pozdr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Po długim oczekiwaniu - wrzucilem film ze zlotu Zapraszam do sciagania ( 92 MB ) KLIKNIJ TU PS. do Astarte Jak sciagniesz go to jak mozesz wciepnij go na tego FTP do którego masz dostęp, bo ten rapid share nie jest taki idealny. ( FIlm jest w sredniej rozdzielczosci- dla zainteresowanych posiadam lepsze wersje w pełnym DV) Edytowane 6 Maja 2006 przez CiasnyBaniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 mishel powinieneś dostać bana za te fotki :icon_twisted: nie dość że tyle czasu trzabyło na nie czekać to jeszcze jakość taka sobie .. no i w dodatku szczekasz strasznie :) zero szacuna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi