Yohnson Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Siema. Jestem na etapie zakupu tuningowego cylindra do mojej Aprili. Znalazłem na allegro.pl bardzo interesujaca oferte. Cena minimalna cylindra wynosi 500zł a na mieloch.pl cana cylindra iddej firmy np:polini 70ccm jest o 150 wyzsza. Moj problem polega na tym czy kupic ten cylinder i mmiec 150 zł na gaznik czy dac sobie spokoj i kupic polini, malosi lub innej znanej firmy?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 A jakiej firmy jest ten z allegro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Jest to zestaw firmy ATHENA. Nie ma w nim uszczelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas22 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 A jakiej firmy jest ten z allegro.pl Odpuść go sobie Cytuj http://sklep.gps.wroclaw.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 A możesz powiedzieć dalczego ma sobie odpuścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Kity tuningowe AThena sa bardzo dobre :icon_eek: Athena wspulpracuje z Vertex wiec tlok napewno bedzie tej firmy;]Nie widziwalem jak jak wyglada ten kit jakie sa kanaly cylindra i w jakimstanie jest wiec nie moge nic powiedziec;]Ale polecam kupic nowy cylinder 70cmm Firmy Airsail ;]Naprawde polecam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Ja w minarelkach widziałem i robiłem sporo tuningowych cylindrów i z doswiadczenia wiem ze metrakit i arisal robia dobre i w miare tanie cylindry.Nie bierz tego z allegro bo nie ma uszczelek i potem bedziesz mial problem. Zeby wykorzystac tai cylinderek to przydałby sie tez wiekszy gaźnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Ja w minarelkach widziałem i robiłem sporo tuningowych cylindrów i z doswiadczenia wiem ze metrakit i arisal robia dobre i w miare tanie cylindry.Nie bierz tego z allegro bo nie ma uszczelek i potem bedziesz mial problem. Zeby wykorzystac tai cylinderek to przydałby sie tez wiekszy gaźnik. ale uszczelki chyba można dorobić...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Tej pod głowica raczej nie dorobisz , chociaz w niektórych tylko oring tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Jak dorobisz o-ring?? Albo uszczelke pod głowice z metalowymi wstawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Jak dorobisz o-ring?? Albo uszczelke pod głowice z metalowymi wstawkamiOring czasem mozna dobrać od czegoś innego a uszczelki nie dorobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 ja polecam kit malossi lub airsal moge to powiedziec bo mam malossi i dalo mi to duzo mocy lecz airsal jest tez polecalny kumpel mial jedyna wada to wysokie obroty i czesto wal sie przekrecal chyba ze zmienisz wal na sportowy lub kupisz 2 pierscieniowke polecam kupywac na mielochu szybko wysylaja i do tego jest najtaniej a co do atheny nie mam przekonania bo nie mialem dasz te 150 zl mniej ale potem moze sie okazac to bledem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi