Aldarion Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 witam dziś stało sie cos dziwnego ...dzis rano miałem ochote na przejazdzke , ide do garazu wlaczam motor , ssanie 30 sec , potem wylaczam ssanie 2 tys obrotow chodzi sobie ja sie ubieram ( kask + rekawiczki ) i nagle ni z chu*a ni z dupy motor gasnie Shockedi za hu*a nie chce odpalić ( zalany ) na popych tez nie chce , no to wykrecilem swiece wyczyscilem i OK chodzi . potem zajezdzam na BP sprawdzic cisnienie w kołach , wylaczam motor , przekrecam kranik paliwa po 5 sec na OFF , sprawdzam cisnienie , chce wlaczyc motor i ku*wa zalany =/ co to moze byc do cholery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Pewnie cie "motor" nie lubi. I mniej przekleństw na zdanie cycu... Jaki kolor tej swiecy? Bo jest od pyty opcji co to moze byc. Od za bogatej mieszanki po rozwalony simmer na wale. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Greedo nie strasz chlopaka od razu takimi horrorami ;) PO prostu mozliwe ze sie zawiesil plywak lub zaworek oglicowy :icon_eek: jakis paproch czy cos:Pi zmienil sie poziom paliwa;]jak masz sczelny gaznik to ci nie pocieknie tylko wywali wszystko do cylindra;]przeczysc gaznik ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Gaźnik lub siweca pada jak sie rozgrzeje i brakuje jej iskry a przy duzych obrtoach bedzie jeszcze hulac trochje a moze mieszaneczka zadzua? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_lbn Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Aldarion mi wlasnie tez sie tak niedawno zrobilo .... i niewiem wogole co sie stalo :PP zrobiles juz moze to ? wiesz co bylo przyczyna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 witam dziś stało sie cos dziwnego ...dzis rano miałem ochote na przejazdzke , ide do garazu wlaczam motor , ssanie 30 sec , potem wylaczam ssanie 2 tys obrotow chodzi sobie ja sie ubieram ( kask + rekawiczki ) i nagle ni z chu*a ni z dupy motor gasnie Shockedi za hu*a nie chce odpalić ( zalany ) na popych tez nie chce , no to wykrecilem swiece wyczyscilem i OK chodzi . potem zajezdzam na BP sprawdzic cisnienie w kołach , wylaczam motor , przekrecam kranik paliwa po 5 sec na OFF , sprawdzam cisnienie , chce wlaczyc motor i ku*wa zalany =/ co to moze byc do cholery ?A to jak jest otwarty kranik do nie leci odpowietrznikami na zewnątrz gażnika(na ziemie) jesli nie trzym zaworek iglicowy to powinno paliwo cały czas leciec. widocznie za dużo dostaje paliwa(do regulacji gażnik bedzie pewno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi