simson Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Siema, mam pytanie: Moje manetki w simsonie mierza 12,5cm długosci,chce kupic nowe które mierza 12cm, nie bedzie problemu z ich zamontowaniem ??? Manetki o kazdym rozmiarze długości będą pasować do mojego motoroweru ??? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Tak, będą ci klamki więcej poza kierownice wystawały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Przesuniesz sobie obudowa ssania i mocowanie manetek i klamek w prawo a zdrugiej strony w lewo i beda pasowac. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Pisz w odpowiednim dziale z łaski swojej, a ten sie nazywa mechanika 2T. Przenoszę. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi