fv Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jakiś czas temu na ulicach stolicy zauważyłem zaparkowany policyjnybiały motocykl. Była to Honda CB 250. Miało to owiewki - szerokie, doczepione do nakeda - nie był tościgacz z wyglądu, pozycja "czopero-nakedowa". Może była to jakaśspecjalna wersja? Było to bardzo, bardzo podobne do tego:http://www.bikepics.com/honda/cb250/95/pics.asp - z tym, że miało owiewki ;-) Co ogólnie sądzicie o Hondzie CB 250/ CB 250 Nighthawk/two-fifty? Czymsię różnią te modele i który z nich jest wart uwagi? Jak takie cackazdobyć, i ile za nie trzeba zapłacić? Na allegro znalazłem dwie, aleceny mało zachęcające:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=91496777http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=88078739Na prawdę trzeba dać za taką Hondę tyle co za Suzuki GS? W tych ro-cznikach dokładamy 1-1,5tys zł i mamy CB 500... Coś w okolicach 4,5tysby się przydało - coś z okolic 1990 roku. Wiem, że wielu z Was o tej Hondzie wie "wszystko". Może i mały i nieco powolny, ale mnie się bardzo podoba... Pomóżcie się zorientować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Robiłem na takim kurs i zdawałem prawo jazdy... co prawda już ładnych kilka lat temu, ale motorek zapadł mi w pamięć jako mały, lekki i zwrotny. Ceny CB w ogłoszeniach czasami faktycznie wyglądają na wzięte z kosmosu :banghead: No i ze względu na popularność tego modelu w szkołach jazdy upewniłbym się, czy rozważany egzemplarz nie ma przypadkiem za sobą żadnej przeszłości w takiej placówce...Nighthawk to były chyba modele na rynek amerykański, a więc brak wyłącznika świateł, symetryczny reflektor, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 fv - powiem Ci otwarcie, nie orientuj się, tylko po prostu kup motocykl. Serio Ci mówię. Ciągle tylko się zastanawiasz. :evil: Chcesz jeździć czy czytać :banghead: :P B mnie się wydaje, że Ty chcesz czytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fv Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 fv - powiem Ci otwarcie, nie orientuj się, tylko po prostu kup motocykl. Serio Ci mówię. Ciągle tylko się zastanawiasz. :evil: Chcesz jeździć czy czytać :banghead: :P B mnie się wydaje, że Ty chcesz czytać...Co najmniej do końca czerwca nie będę miał prawa jazdy (same jazdy ~3 tygodni + minimum 2 tyg kolejki do egzaminu + wieczność na wydanie nowego prawka, jeśli zdam za 1 razem). Czytanie i orientowanie się to jedyne co mi pozostaje :evil:(( :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Aha, tego nie wiedziałem. W takim razie powodzenia :banghead: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi