thors Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2003 witam chcialem sie podzielic moja refleksją otoz bylem ogladac dzisiaj Sendy i takiej zebatki tylniej jaka byla w Derbi nigdy nie widzialem.Miala chyba z 50 cm srednicy podzialowej!!!!!! A mam porownanie bo wczesniej ogladalem KTM'y no i sam jezdze endurakiem pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2003 A zębów ile miała? PS - w salonach nowe KTMy mają pozakładane miejskie zestawy napędowe - mała zębtaka z tyłu. Zestaw racingowy jest w kartonach, które dostaje się z motocyklem, tam też jest kit do odblokowywania motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2003 nie wiem ile zebow miala .Wstydzilem sie policzyc przy ludziach :wink:.Wzieli by mnie za czubka :lol: Niemniej jednak spore kółko pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kac Opublikowano 5 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2003 Cześć.W sklepie z częściami do wuesek widziałem zębatkę do wsk-i co miała 55 zębów 8O . Oryginalna ma chyba 42. Gościu mówił, że to od jakiegoś "Dzika" (to chyba coś jakby taki mały ogrodniczy "ciągnik" z jednym kołem z przodu). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi