Ruta89 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Aż strach pomyśleć że to może nam się zdażyć! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 koles chyba nieco za szybko jechał jak na zaśnięcie... filmik dosc aktualny- w tym katolandzie jak rydzyk powie,ze motocykle są FE to tacy przysypiający się pojawią i u nas... "alleluja i do przodu, pruuć do przodu" będzie ich motto... rzeź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 To niezła organizacja na 'planie' :/ wg mnie powinni sobie chociaz zamknąc droge dla potrzeb kręcenia klipu. A nawet jak nie, to chyba widać ze wokól drogi śmiga wiele kamer, czyli jest to nagrywane...Jak można nie zauważyc 'planu filmowego' ? :/ A może gościu jakis niezorientowany, że coś sie dzieje na tej ulicy wlasnie i chyba tez niecierpliwy :/ Przewaznie jak kręci sie takie rzeczy to jest 'robiony' uliczny ruch, a jesli nie ma az takiej organizacji, to ludzie i tak widza ze są filmowani i jak widac na tym filmiku...jadą powoli wszystkie auta wkoło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golas Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 O q**a , koles ich poprostu zmiutł z asfaltu ;) Albo byl ostro napruty albo nie wiem co... Miałem własnie wsiasc na moto i do dziołchy mojej jechac , ale chyba pojade autobusem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi