Tomo Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Witam! Mam prośbe o poradę! Jak odpalam z rana swoją Honde F3 na zimnym silniku słychać metaliczne stukanie z prawej strony silnika, stukanie jest nierównomierne, poprostu raz na jakiś czas. Gdy sie rozgrzeje to przestaje "dokuczać". Byłem w serwisie twierdzą, że to łańcuszek rozrządu i że na takim stukaniu to można jeszcze jeździć i jeździć. Jaka jest żywotność takiego łańcuszka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Witam! Mam prośbe o poradę! Jak odpalam z rana swoją Honde F3 na zimnym silniku słychać metaliczne stukanie z prawej strony silnika, stukanie jest nierównomierne, poprostu raz na jakiś czas. Gdy sie rozgrzeje to przestaje "dokuczać". Byłem w serwisie twierdzą, że to łańcuszek rozrządu i że na takim stukaniu to można jeszcze jeździć i jeździć. Jaka jest żywotność takiego łańcuszka????A który mechanik w którym serwisie Ci tak powiedział ???? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomo Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 po twoim pytaniu stwierdzam że to nie prawda! czyli co głupoty opowiada?? "serwisant" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Miałem tak samo. Wymieniłem łańcuch i ślizgi i problem zniknoł. A moj sinlik miał przejechane 36 tysięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi