janek052 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Witam! i co z miłośnikami Shadow ?, jeśli taka istnieje to chętnie do takiej grupy bym się dołączył gdyż jestem posiadaczem VT 750 2005 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirwix Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Czołem!Zgłaszam się z moją Hondą Shadow VT 750! No więc organizuje,my się w jakiś klubik!??? Wzorem Vulcanowców?Czekam na zgłoszenia i propozycję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeuz Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 To na mnie kolej. Od wczoraj Shadow 750 2002r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 http://www.uokik.gov.pl/powiadomienia.php?news_id=2770 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro1970 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 (edytowane) Cześć ,jeżdżę shadow 750 ,kiedy wrzucam pierwszy bieg motor szarpnie i gaśnie nie dzieje sie tak zawsze ale zdaża się ,czy to wina czujnika na stopce czy może sprzęgło,dzieki za odpowiedż Edytowane 20 Lipca 2011 przez maro1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifune Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Witam wszystkich Moja Honda Shadow vt 600 łączy się z wami.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blitz70 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Ja Blitz łączę się z Wami innymi Shadow-ami :wink: Ja i moja Maszyna Honda Shadow 750 CS '11Jeszcze goła ... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Witam wszystkich ujeżdżających Shadowki :wink:Dołączam i ja ze swoją Czarną Wdową :wink:pozdrawiam z Lublina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzony22441 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 czesc mam honde shadow 700 z 85r i nie chce mi palic stała jakis rok w grazu w tamte wakacje sie nią raz przejechałem ale nie jechała tak jak dawniej a i jak zejdzie ze ssania to jakby chodziła na jednym cilindze pomuzcie nie wiem co mam robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Koziarski Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 shadow vt 750 c2 '97. wstyd to,? czy powód do dumy?!. Marzyłem o niej. Mam Ją. I mam problem aby ją okiełznać. Staram się, ale jedyna informacja na jej temat ...jest po niemiecku. Pomocy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malylipa Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koomi Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Hello,Zgłasza się południe Warszawy.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitol Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 zgłasza się Warszawa Białołęka. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik78 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam wszystkich .Z duma sie do was przylaczam ze swoja widlasta pieknoscia.Gratuluje pomyslu na stworzenie takiego watku, byc moze to poczatek czegos co kiedys narodzilo sie w usa .Pozdrawiam i szerokosci pod kolami zycze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Siema, Ja i moja kochanka Hondzia Shadowka 750 z 2004 ( sezon się zaczyna więc znów bede z nią zdradzał swoją żonę ) łaczy się z Wami.Szerokości i do zobaczyska na trasie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi